:

Kim Kardashian szerint Kanye West lehetetlenné teszi azt, hogy békében neveljék a gyerekeiket

Kim Kardashian szerint Kanye West lehetetlenné teszi azt, hogy békében neveljék a gyerekeiket
  • 24.hu
  • 04 Feb, 2022
  • Címkék: #

Kanye West ugyan néhány hónapja még arról beszélt, hogy Isten újra összehozza majd őt volt feleségével, a rapper az elmúlt időszakban egészen máshogy kezdett gondolkodni. Jelenleg Julia Fox színésznővel jár, amikor pedig teheti, nyilvánosan beleköt az exébe.

így történt ez ma is, amikor a rapper kifotózott egy jelenetet North West egyik TikTok-videójából, ami mellett csupa nagybetűvel érdeklődött afelől, hogy akadályozhatná meg, hogy a lánya az engedélye nélkül szerepeljen a közösségi oldalon.

Mivel ez az első válásom, tudnom kell, mit tehetek akkor, ha a lányom akaratom ellenére felkerül a TikTokra?

? hangzott a passzív agresszív kérdés, amire West érdemi választ ugyan nem kapott, Kim Kardashiannek elege lett, és ő is nyilvánosan üzent.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ye (@kanyewest) által megosztott bejegyzés


A celebnő nyílt levelében arról írt, hogy exférje ellene hangolt támadásai mélységesen elkeserítik, ezek nyomán pedig úgy érzi, West lehetetlenné teszi azt, hogy békében neveljék a gyerekeiket. Mint írja, a továbbiakban tényleg nagyon szeretné privát módon kezelni a gyerekeket érintő kérdéseket, és reméli, hogy a rapper végre válaszol egy bizonyos harmadik fél megkereséseire, akinek a közbenjárásával végre békés módon befejezhetnék a válási procedúrát.

Kanye ellenem irányuló támadássorozata az interjúiban és a közösségi oldalakon valójában sokkal ártalmasabb, mint bármelyik TikTok-videó, amit North készíthet

? írta többek között Kim Kardashian.

The post Kim Kardashian szerint Kanye West lehetetlenné teszi azt, hogy békében neveljék a gyerekeiket first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés