:

Ambrus Attila kikéri magának a celeb elnevezést

Ambrus Attila kikéri magának a celeb elnevezést
  • 24.hu
  • 04 Feb, 2022
  • Címkék: #

Ambrus Attila tíz évvel ezelőtt szabadult ki a börtönből. A rácsok mögött kitanulta a keramikus mesterséget, ma már saját műhelyében alkot. Jelenleg megélhetésként tekint a szakmára, de ha megnyerné a lottót, művészkedni is elkezdene. Mint mondja, az előítéletektől máig nem szabadul, de nem keresi a bajt akkor sem, ha valaki megjegyzést tesz rá az utcán. Azt viszont kikéri magának, hogy köztörvényes bűnözői múltja miatt vált volna belőle celeb, sőt. A celeb elnevezést is is degradálónak tartja.

Valóban köztörvényes bűnöző voltam. A celebséget kikérem magamnak, tudniillik én értek néhány dologhoz. Az, hogy most nem tudok bankot rabolni az egy dolog, de tudtam. Tudok csülkös-pityókás kenyeret sütni, tudok több fajta kenyeret sütni, amiből egyébként megtudnék szintén élni. Tudok kerámiákat készíteni. A celebek azért celebek, tisztelet a néhány kivételnek, mert semmihez nem értenek. Engem ezekkel ne mossanak össze

? mondta a Fókuszban.

Hozzátette, hogy apaként eldöntötte, soha nem emel kezet a gyerekeire, arra pedig már most készül, hogy egy nap elmondja a kicsiknek az igazságot a múltjáról.

The post Ambrus Attila kikéri magának a celeb elnevezést first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés