:
Breaking News

Hodász András Orbán Viktorral is szelfizne, ha elmenne a miséjére

Hodász András Orbán Viktorral is szelfizne, ha elmenne a miséjére
  • 24.hu
  • 05 Feb, 2022
  • Címkék: #

A Papifrankó YouTube-csatorna révén széles körben ismert Hodász András atya Veiszer Alinda vendége volt, és a beszélgetésben ? amelyet szokás szerint a Telex szemlézhetett először ? az is szóba került, hogy nemrég Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt részt vett Hodász egy miséjén, ami után közös szelfi is készült.

Nézd, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem Péter nem szimpatikus. Én őt támogatom jelenleg, most hogy kire fogok szavazni áprilisban, addig még sok víz lefolyik a Dunán…

? mondta Hodász, műsorvezetői kérdésre hozzátéve, hogy ha most lenne a választás, rá szavazna.

Sokat beszélgettünk, nem csak akkor, amikor a kép készült, és nekem hitelesnek tűnik személyesen, és mint ember, szimpatikus. Nem buzdítok senkit szavazásra, de mindenkinek meglehet a magánvéleménye, és az én magánvéleményem az, hogy nekem szimpatikus, amit ő képvisel. De ez sokrétű kérdés, hogy mennyire sikerül összetartania azt a bagázst, aki mögötte van, mennyire valósul meg az, amit ő gondol, ezek azért még nagy kérdések.

Hodász András azt mondta, hogy bárkivel szelfizne, aki szeretné, és eljön a miséjére, tehát Kásler Miklóssal, vagy Orbán Viktorral is, csak utóbbit nem tudja megáldoztatni, mert református. Az egy órás beszélgetésben számos közéleti kérdés felmerült, például a Miniszterelnöki Hivatal megszentelése okozta felhördülés, a melegek kormányzati lejáratása, vagy az oktatási rendszer problémái, de személyesebb témák is, például az, hogy miért szed Hodász antidepresszáns gyógyszereket:

Ez egy hosszú és bonyolult válasz lenne, és nem mondhatok el mindent, de eljött az a pillanat, amikor a szakember úgy döntött, hogy az a következő lépés, amikor jó lenne az antidepresszáns. A dolognak inkább csak az a része zavar, hogy én mindennap másfél-két órát edzek, nekem a kockahas volt a… nem mintha a reverenda alatt látszódna (…) A mostani elbizonytalanodásomban nemcsak az van benne, hogy jó-e, amit csinálok, hanem hogy van-e erőm ahhoz, amit csinálok. Hogy megéri-e, hogy heti háromszor járok terápiára, és naponta szedem a gyógyszereket.

A Hodász András mindennapjait bemutató karácsonyi képriportunkat itt nézhetik meg:

Kapcsolódó ?Ótvar söröket ittak, mire rájuk pirítottam: gyerekek, ilyet az én plébániámon nem csinálunk? Isten, YouTube, Krav Maga, motorozás, jó fajta sörök ? vajon mi a közös ezekben a látszólag nem összetartozó dolgokban? A választ az angyalföldi Szent Mihály-plébánián találjuk, itt él Hodász András atya, akinek a napjait alapjaiban határozzák meg az előbb említett fogalmak. Képriport.

The post Hodász András Orbán Viktorral is szelfizne, ha elmenne a miséjére first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés