:

Orbán zártkörben kapcsolta kampányüzemmódra a józsefvárosi fideszeseket

Orbán zártkörben kapcsolta kampányüzemmódra a józsefvárosi fideszeseket
  • 24.hu
  • 05 Feb, 2022
  • Címkék: #

A miniszterelnök szombaton a józsefvárosi és a ferencvárosi Fidesz ?Télzáró csapatösszetartás? elnevezésű zártkörű rendezvényén vett részt. Orbán Viktor a Facebook-oldalán egy egyperces videót tett közzé a fellépésről.

A képek tanúsága szerint a fideszes közönség lendületbe hozta Orbánt. Az ebéddel, cigányzenével, fideszes lufikkal felpörgetett tagság előtt a miniszterelnök a szokásos pulpitus helyett az asztalnál állva adta elő a Továbbmegyünk. Előre, nem hátra! választási szlogen szónoklattá bővített változatát.

Az eseményt előzetesen nem hirdették meg. A józsefvárosi Fidesz oldalán közzétett képek tanúsága szerint a rendezvényen házigazdaként ott volt Kocsis Máté, Sára Botond és Böröcz László is.

A VIII. kerületben a hét közepén tartották a Polgárok Házában Kocsis Máté és Sára Botond lakossági fórumát. Arról az eseményről közzétettek ugyan egy regisztrációs felhívást a Facebookon, a sajtót azonban egyáltalán nem engedték be.

A budapesti 6-os választókerületben Kocsis Máté az országgyűlési képviselő, de mivel az idei választáson már nem kell az egyéniben megmérettetnie magát, korábbi helyettese, Sára Botond indul majd helyette.

The post Orbán zártkörben kapcsolta kampányüzemmódra a józsefvárosi fideszeseket first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés