:

Egy éve ilyenkor: Kulcsár Edina a kelleténél több információt osztott meg követőivel

  • 24.hu
  • 06 Feb, 2022
  • Címkék: #

Már egy éve is Kulcsár Edina volt az érdeklődés középpontjában, akkor épp nem párkapcsolat-vonatkozású információkat osztott meg a követőivel, hanem egy napjáról számolt be, de olyan részletességgel, amire nem igazán voltak felkészülve a rajongók

Kapcsolódó Kulcsár Edina: 3 év kihagyás után ismét ?nagylány? lettem Meglepően sok információt oszt meg követőivel. Talán túl sokat is.

A legolvasottabb cikk azonban nem ez volt, hanem a Tóthok háborújáról szóló anyag, amelyből az is kiderült: létezik egy Facebook-csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat.

Kapcsolódó Tóth Andi kiposztolta, ahogy Tóth Gabi őt alázza egy zárt Facebook-csoportban Azt mondja, ez rendszeresen előfordul.

Egy éve ilyenkor a bulvártematikát nemcsak a celebek uralták:

Kapcsolódó 20 évvel fiatalabb Rogán Antal 3. felesége A Blikk úgy tudja, a pár decemberben kelt egybe, a járvány után ünnepli meg a nászt. A 444.hu szerint Rogán Barbara már komoly földbirtokos.

De hogy ne csak a magyar médiaszemélyiségekről és influenszerekről szóljon az összefoglalónk, visszaidézünk egy népszerű összeesküvés-elméletről szóló cikket is:

Kapcsolódó Időutazással gyanúsítják Elon Muskot Kétségtelen, hogy ha igaz lenne, az sok dolgot megmagyarázna.

The post Egy éve ilyenkor: Kulcsár Edina a kelleténél több információt osztott meg követőivel first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés