:

Meztelen fotók adtak plusz motivációt az olimpiára

Meztelen fotók adtak plusz motivációt az olimpiára
  • 24.hu
  • 07 Feb, 2022
  • Címkék: #

A 27 éves német Lisa Buckwitz nagy névnek számít, a civilben rendőrként dolgozó sportoló ugyanis 2018-ban női kettesbobban ? Mariama Jamanka oldalán ? olimpiai bajnok volt, de 2017-ből akad egy vb-ezüstérme, míg idén St. Moritzban Kim Kalickivel Európa-bajnokságot nyert.

Kapcsolódó ?Egy hete félelemben élek, meghalt bennem valami? A lengyelek klasszis gyorskorcsolyázója, Natalia Maliszewska már nem hisz semmiben.

?A fotózás rendkívül izgalmas és nagyon szórakoztató volt. Remélem, mindenkinek annyira tetszik a végeredmény, mint nekem? ? nyilatkozta, utalva arra, hogy sportolóként példát szeretne mutatni a nőknek, hogy pozitívabb legyen az önképük.

Minden nőnek szabad meztelenkednie, senki sem szégyellheti a testét.

Én például izmosabb vagyok, de meg akartam mutatni, hogy ez is egy női test. Nem kell versenysportolóként bujkálnom. De egy nőnek sem kell bujkálnia? ? mondta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L??a ??c?w??z OLY (@lisa_buckwitz) által megosztott bejegyzés

A 32 éves osztrák szkeletonversenyző, Janine Flock háromszoros Európa-bajnoknak mondhatja magát, emellett többek között nyert két vb-ezüstérmet is. Négy éve nagyon közel állt az olimpiai bajnoki címhez, három futam után az élen állt, a negyedikben azonban annyit rontott, hogy végül csak a 4. lett, 0,02 másodperccel lemaradva a bronzéremről.

Most Pekingben olimpiai arannyal szeretné megkoronázni pályafutását.

?Amikor először felkértek a fotózásra, szkeptikus voltam. Miért én? Annyi más sportoló van? ? nyilatkozta a Kronen Zeitungnak.

De azért elgondolkodott a dolgon, beszélgetett a barátaival és a családtagjaival, akik biztatták.

Még a nagymamám is támogatott

? mondta.

?Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni. De szeretném a fotókkal megmutatni, hogy egy természetes test is lehet szép. Nekem nem volt plasztikai műtétem, és kitartok amellett, amim van. Minden nő büszke lehet a testére.?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Playboy Deutschland (@playboygermany) által megosztott bejegyzés

De bevallotta, a fotózáshoz több bátorságra volt szüksége, mint ahhoz, hogy 145 km/órás sebességgel száguldjon egy jégcsatornában.

Egy pillanatig sem tartott attól, hogy ez a kaland elterelheti a céljától és nem tud kellőképpen összpontosítani az olimpiára.

Sőt, éppen ellenkezőleg. Fontos, hogy időnként más dolgok is járjanak a fejedben, mint a sport. Még azt is gondolom, hogy ez plusz motivációt ad.

The post Meztelen fotók adtak plusz motivációt az olimpiára first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés