:

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 07 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022. február 7., hétfő

Friss hírek: Vendéglátósok segítése helyett egy turisztikai portálra osztották ki az EU-s koronavírus alap 630 millióját. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ha meghosszabítják a benzinár-stopot, akkor a kiskerekedők biztosan tönkremennek. Három benzinkút zárt be a héten a hatósági ár miatt. Sztárban Sztár!: így néztek ki más sztárokká maszkírozva a versenyzők: Stohl Andrást nehéz volt feldolgozni Will Smithként. Sztárban Sztár!: Galambos Dorinától búcsúztak az első adás végén. Fodor Zsóka elárulta, kire hagyja majd a vagyonát. Férje, gyereke nincs, így kacifántosabb a helyzet. Még nem is lépett jégre, de már a pekingi olimpia egyik sztárja: Jutta Leerdam 2,1 millió követővel bír az Instagramon, és a jótékonykodásból is kiveszi a részét. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Időszakos és szakaszos korlátozásra lesz a Hősök terétől a Kossuth Lajos térig az Andrássy úta?Nagymező utca?Bajcsy-Zsilinszky út?Alkotmány utca útvonalon demonstráció miatt. Lezárták a XI. Október huszonharmadika utca Petőfi híd felé vezető oldalát a Fehérvári út és a Szerémi sor között vízvezeték-építés miatt. Sok balesettel indult a hétfő: baleset volt a Soroksári úton befelé a Boráros térnél a külső sávban, továbbá az M5-ös autópálya kivezető szakaszán a Nagysándor József utcai felüljáró után a buszsávban, a Rákóczi úton az Astoriánál, illetve a Könyves Kálmán körúton a Rákóczi híd felé a Mester utcánál.

BKK:

Az M3-as metró munkanapokon 20:56-tól üzemzárásig a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbuszok közlekednek. Az utolsó metró Kőbánya-Kispestről 21:04-kor, a Nagyvárad térről 21:16-kor indul. Az első pótlóbusz a Lehel térről Kőbánya-Kispestig 20:56-kor, Kőbánya-Kispestről a Lehel térig 21:05-kor indul. A 153-as, a 154-es és a 212-es autóbusz, illetve a 918-as éjszakai járat Újbuda-központ M megállóját áthelyezik: a Petőfi híd irányú megállót hátrébb, a Fehérvári út elé; a 153-as, a 154-es és a 212-es autóbusz Svábhegy, illetve Gazdagréti tér irányú megállóját előrébb, a Fehérvári út után, a Volánbusz megállójába. Az 53-as, az 58-as, a 150-es és a 154-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Újbuda-központ M és a Kosztolányi Dezső tér megállót. Mai időjárás: Viharos széllel és záporokkal indul a hét. A hét első felében tovább enyhül az idő, majd a hétvégén jelentősen visszaesik a hőmérséklet. A nappali csúcshőmérséklet jobbára 7, 8 fok körül várható. Késő estére -2 és +5 fok közé hűl le a levegő. Részletes időjárás-jelentés. Névnapok: Tódor Rómeó Deviza középárfolyam: EUR 354,51 USD 309,24 CHF 335,69 GBP 419,61 +1: Kapcsolódó Agrárcsoda az ehető magyar kukoricatányér A magyar cég a tányérok mintájára később poharat is szeretne gyártani.

The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés