:

Játékokat lopott a macska, hogy megajándékozza a szomszédokat

Játékokat lopott a macska, hogy megajándékozza a szomszédokat
  • 24.hu
  • 07 Feb, 2022
  • Címkék: #

Kay McCall és a férje tavaly költöztek új házba az ausztráliai Brisbane közelében fekvő Ferny Hillsben. Egy nap egy barátságos vörös macska ugrott be a kerítésükön, hogy megnézze magának az új szomszédokat. Kay és a férje simogatták egy kicsit a cicát, aki ezután szinte naponta beugrott hozzájuk ? írja az ausztrál ABC News.

Nem sokkal később, a házaspár fura dolgokba botlott az udvaron. Találtak zoknikat, gyerekpólókat, és rengeteg játékot, főként babákat és plüssfigurákat. Hamar kiderült, hogy ezeket a macskabarátjuk hordja hozzájuk.

A macska ajándékai rövid idő alatt úgy megszaporodtak, hogy nem fértek el a házaspár kerti asztalán. Kay és a férje ekkor fotót készítettek a ?kalózmacskáról? és a játékokról, a képeket pedig megosztották egy Facebook-csoportban, hátha valaki felismeri elveszettnek hitt személyes tárgyait.

Voltak, akik a macskát ismerték fel, és közölték, hogy hozzájuk is vitt már ajándékokat, mások pedig a tárgyakért jelentkeztek. Végül sikerült megtalálni a macska gazdáit is. Kiderült, hogy a kis tolvajt Johnnynak hívják, és három éves. Bár a családja tudott róla, hogy hajlamos galibát okozni, képtelenek voltak bezárva tartani őt, mert mindig módot talált a szökésre.

Decemberre a gazdik feladták, és elkezdtek új otthont keresni Johnnynak. A kalózmacskát egy olyan család fogadta be, amelyikben több állat is él, és amelyik meg tudja oldani, hogy a kandúr ne kóboroljon el többet. Mivel a Johnny nem hallgatott a nevére, a Star Wars rajongó új családja új nevet adott neki, immár Kylonak hívják.

(Kiemelt képünk illusztráció)

The post Játékokat lopott a macska, hogy megajándékozza a szomszédokat first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés