:
Breaking News

Az HBO Max a vártnál több tévén lesz elérhető itthon

Az HBO Max a vártnál több tévén lesz elérhető itthon
  • 24.hu
  • 07 Feb, 2022
  • Címkék: #

Az HBO február 1-én jelentette be, hogy 2022. március 8-án Magyarországon is elindul az HBO Max streaming szolgáltatás, és ennek kapcsán sokakban merült fel a kérdés, hogy a streameléshez szükséges applikáció elérhető lesz-e az okostévéjükön. Az HBO Max elődjének számító HBO GO esetében a cég 2022 januárjában több készüléken megszüntette támogatást: például a 2016-nál régebbi Samsung tévéken és az olyan LG modelleken, amiken a gyártó saját fejlesztésű WebOS operációs rendszerének 3.5-ös verziójánál régebbi változat fut.

Kapcsolódó Március 8-án indul az HBO Max Magyarországon Kicsivel több, mint egy hónap múlva váltja az HBO GO-t.

Az interneten elérhető (az Egyesült Államokból származó) információk alapján elsőre úgy tűnt, hogy a márciusban érkező HBO Max alkalmazás csak olyan LG okostévéken lesz letölthető, amin WebOS 4.0 vagy annál frissebb operációs rendszer fut, ugyanakkor egy forrásunk jelezte, hogy régiós eltérések miatt az applikáció Európában elérhető lesz a WebOS 3.5-ös rendszert futtató készülékekre is, tehát a 2017-es, vagy annál újabb modelleken. Mindezt időközben az HBO is megerősítette egy érdeklődő felhasználó e-mailben feltett kérdésére.

Hogy az HBO Max milyen más eszközökön lesz még elérhető, azzal külön cikkben foglalkoztunk.

Kapcsolódó Ezeken az okostévéken elérhető az HBO Max Itt a lista, hogy milyen eszközökön lesz elérhető az HBO Max a március 8-án esedékes premierkor. Birkás Péter további cikkei A PlayStation 5 továbbra is hiánycikk maradEzeken az eszközökön lesz elérhető a Disney+Ezeken az okostévéken elérhető az HBO Max

The post Az HBO Max a vártnál több tévén lesz elérhető itthon first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés