:

19 évet kapott a hétéves Valentínát névnapján megrontó sárkeresztúri férfi

19 évet kapott a hétéves Valentínát névnapján megrontó sárkeresztúri férfi
  • 24.hu
  • 07 Feb, 2022
  • Címkék: #

Tizenkilenc év szabadságvesztésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a Székesfehérvári Törvényszék azt az R. Ferencet, aki a névnapján rontotta meg a hétéves kislányát, Valentinát.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt bíróság elé állított férfi feltételesen sem bocsátható szabadon, és mindhárom gyermeke esetében megszüntették a szülői felügyeleti jogát.

R. Ferenc közel tíz évvel ezelőtt létesített élettársi kapcsolatot a nővel, akitől egy lánya és két fia született. A kapcsolatuk kiegyensúlyozatlan volt, mert a férfi bántalmazta élettársát, és a nő többször is elköltözött emiatt.

A férfi tavaly októbertől kihasználta élettársa munkavégzés miatti távollétét, valamint azt, hogy a hétéves lányuk többször sem ment iskolába a betegsége miatt. A férfi ekkor a kislánnyal többször szexuális cselekményt végzett a másik két kiskorú gyermeke előtt. R. Ference azzal fenyegette meg a kisfiait, hogy ha elmondják valakinek a történteket, akkor megveri őket.

A vádirat szerint a nő tavaly Valentin-nap este elment a közértbe élelmiszerért, a férfi pedig egyedül maradt otthon a három gyerekkel. A férfi kulcsra zárta a bejárati ajtót, majd szexuális cselekményt végzett a kislányával a másik két kiskorú jelenlétében. A hazaérkező élettársa az ablakon benézve észlelte a cselekményt, s felelősségre vonta a férfit, aki lelépett otthonról.

A szóvivő elmondta még, hogy a férfi tagadta a bűnösségét korábban és érdemi védekezést terjesztett elő. A bíróság ítéletében minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől eltiltotta a férfit, ahol 18 év alatti gyerekkel foglalkozhatna. Az ítélet ellen R. Ferenc és védője fellebbezett.

The post 19 évet kapott a hétéves Valentínát névnapján megrontó sárkeresztúri férfi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés