:

Ahogy Bill Murray golfozik, úgy nem golfozik senki

  • 24.hu
  • 07 Feb, 2022
  • Címkék: #

Köztudott, hogy Bill Murray szabadideje jelentős részét a golfpályán tölti, a sport iránti hódolata még filmes pályájába is beszivárgott. Az 1980-as Golfőrülteknek már a címe is beszédes volt, de a Space Jamben is baráti golfozásra mennek Michael Jordannel, mielőtt Tapsi Hapsiék lerántják Murray-éket a lyukon a mélybe. Murray, Hollywood legmémesíthetőbb sztárjaiként, természetesen golfozás közben sem felejti el szórakoztatni a közönséget, amit a hétvégén is bizonyított a kaliforniai Pebble Beach Pro-Am versenyen: háttal állva, hanyag mozdulattal ütötte be a labdát a lyukba, úgy, hogy közben oda se nézett. Majd látványosan megünnepelte a saját figuráját ? de persze úgy, hogy végig megőrizte a filmjeiből is ismert rezzenéstelen fapofát. A Twitterre is felkerült mozdulat hamar virálissá vált, már jócskán hárommillió megtekintés fölött jár:

Ladies and gentlemen, Bill Murray. pic.twitter.com/o5CVvxJRJp

— PGA TOUR (@PGATOUR) February 5, 2022

Murraynek az elmúlt évtizedekben adódtak eszelős kalandjai is a golfozás kapcsán. 2007-ben Stockholmban például a rendőrök azért állították félre és szondáztatták meg, mert a közúton közlekedett egy golfkocsival, ráadásul elég furán viselkedett. Murray utólag megmagyarázta ezt az esetet is: természetesen nem volt részeg, csak a haverjaival tartottak egy éjszakába nyúló golfbajnokságot, és akart adni egy fuvart a srácoknak a legközelebbi éjjelnappaliba. Ezt és egyéb kalandjait felidéztük a 70. születésnapjára készült portrécikkünkben is:

Kapcsolódó 70 éves lett Hollywood imádott és rettegett fapofája, Bill Murray A vásznon és az életben is legenda, pedig a legtöbbször az arcizma sem mozdul. De melyikünk nem szeretné, ha a mi tányérunkról lopna hasábburgonyát?

The post Ahogy Bill Murray golfozik, úgy nem golfozik senki first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés