:

Pete Davidson említette, hogy barátnője van

Pete Davidson említette, hogy barátnője van
  • 24.hu
  • 08 Feb, 2022
  • Címkék: #

Már tavaly november óta beszélik, hogy Pete Davidson és Kim Kardashian együtt járnak. A párról rengeteg paparazzifotó készült már első feltételezett randevújuk óta, és mivel a lesifotósok előtt is zavartalanul andalognak kéz a kézben, a legtöbben nyílt titokként kezelik a kapcsolatuk tényét.

Kapcsolódó Bármibe fog, érdemes figyelni rá ? és valamiért a hollywoodi celebnők is megőrülnek érte Hogyan lesz egy füves, tiniként Leonardo DiCaprio-ra maszturbáló Staten Island-i kölyökből híres humorista, aki ? exei listáját elnézve ? a legnagyobb nevekkel jön össze?

Ugyan jó pár neve elhallgatását kérő kedves ismerős beszélt már arról különböző médiumoknak, mennyire csodás vagy éppen nem csodás Kim és a humorista kapcsolata, hiteles forrás egyelőre nem szólalt meg ez ügyben.

Pete Davidson a minap a People Tv műsorvezetőjével beszélgetett virtuálisan, aki megkérdezte tőle, milyen az élet a refelektorfényben. Bár a kérdés nem a szerelmi életére irányult, a humorista mellékesen említette, hogy barátnője van.

Nincs Instagramom, Twitterem vagy bármi hasonlóm. így a mindennapjaim nagy része azzal telik, hogy kocsiba ülök és megjelenek a díszletekben. Ha kimenőm van, a barátaimmal lógok, vagy a barátnőmmel lazulok bent

? mondta Davidson, aki bár a leghíresebb Kardashian nővért nem nevesítette, a külföldi bulvároldalak mind azzal a címmel hozták le mondandóját, hogy végre a barátnőjeként referált a celebnőre.

The post Pete Davidson említette, hogy barátnője van first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés