:

Apáti: Karácsony nem lenne biztonságban a szabolcsi kocsmákban

Apáti: Karácsony nem lenne biztonságban a szabolcsi kocsmákban
  • 24.hu
  • 08 Feb, 2022
  • Címkék: #

A hétvégén tartott seregszemlét a hazai szélsőjobb, amikor pár százan emlékeztek meg előbb a Szent Gellért téren, majd onnan átvonulva a Vértanúk terén Horthy Miklós kormányzó ténykedéséről. Karácsony Gergely főpolgármester nem örült, azt írta Facebook-oldalán két napja, hogy egyes budapestiekben félelmet keltenek az ilyen megmozdulások, és különben is:

Horthy Miklós kormányzósága alatt megkezdődött egy olyan autoriter rendszer kiépítése, amely a parlamentarizmus felszámolásához, mélyszegénységhez, megkülönböztetéshez, háborús pusztításhoz, majd több százezer honfitársunk halálba küldéséhez vezetett.

Hozzátette, elfogadhatatlannak tartja, hogy Horthy vitatott örökségét egyesek gyűlöletkeltésre használják. Enyhén gyűlölködő jellegű választ, egy nyílt levelet kapott erre Apáti Istvántól, a főszervező Mi Hazánk alelnökétől, országgyűlési képviselőtől kedden. Szerinte hazugság, amit Karácsony állít, majd azzal kritizálja a főpolgármestert, hogy nem fejleszti Budapestet (szerinte a Lánchíd és a Blaha Lujza tér felújítása nem minősül annak). Szerinte Karácsony nem először vizsgázott elégtelenre történelemből. Kiáll az autósok mellett:

Értem, hogy frusztrált amiért többszöri nekifutásra sem sikerült jogosítványt szereznie, de ezt nem a budapesti autós társadalmon, illetve nem a békés megemlékezőkön kellene levezetnie.

?

Apáti azt is megértette, hogy Karácsony azért frusztrált, mert 2024-ben helyette Dobrev Klára indul a főpolgármesteri székért, ezt szerinte Gyurcsány Ferenccel kell megbeszélnie. Innentől jön a kocsmai rész:

Végül, de nem utolsó sorban nem fogadunk el semmilyen kioktatást olyan primitív bunkótól, aki szentelt vízbe vizelés felemlegetésével sérti és alázza meg a keresztény embereket.

Őszintén szégyellem, hogy Ön is Szabolcs megyéből származik. Mindenkit kérek, hogy ne ez alapján ítélje meg a derék, és végtelenül szorgalmas szabolcsi, szatmári és beregi embereket! Ugyanakkor nem javaslom Önnek, hogy szeretett megyém bármelyik kocsmájába belépjen, mert amennyiben felismernék, nem lenne biztonságban!

Végül megemlíti, hogy ?Csenger és Mátészalka környékén? Karácsonyt ?igazi tutyi-mutyi, málészájú figura?-ként írnák le, aki ráadásul ?állandóan olyan keserves képet vág, mintha citromba harapott volna?. A szélsőjobboldali politikus azt tanácsolja a zöldnek, hogy kérjen bocsánatot, olvasson szakirodalmat, de ha ez se megy, akkor ?húzza meg magát, viselkedjen illedelmesen és ne beszéljen butaságokat!?

The post Apáti: Karácsony nem lenne biztonságban a szabolcsi kocsmákban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés