:

Katy Perry antigén gyorsteszt fülbevalóját egy spanyol diák készítette

Katy Perry antigén gyorsteszt fülbevalóját egy spanyol diák készítette
  • 24.hu
  • 08 Feb, 2022
  • Címkék: #

Katy Perrytől nem állnak messze a különös jelmezek, a koronavírus berobbanása alatt pedig új szintre lépett cosplay tekintetében. Az énekesnő öltözött már vécépapírnak, kézfertőtlenítőnek és vakcinának is, nemrég pedig úgy lépett fel, hogy a fülében strasszkövekkel díszített antigén gyorstesztek fityegtek. Természetesen negatívak.

Mint kiderült, a furcsa kiegészítőt nem Katy Perry álmodta meg, hanem egy Carolina García nevű egyetemista. A 21 éves spanyol lány szilveszterkor posztolt magáról egy fotót, amin antigén gyorstesztekből készült fülbevalókat visel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

carolina ?? (@rrakkata) által megosztott bejegyzés


A kép mára több mint 15 ezer kezdelést gyűjtött, megjelenése után pedig Katy Perry stylistja, Johnny Wujek is felfigyelt. Rendelt is néhány párral az énekesnőnek, mire García először a meglepettségtől nem fért a bőrébe, majd pedig a boldogságtól.

Nagyra értékelem. Amikor megmutattam Katy posztját a többieknek, fulladoztunk. Most azon vagyunk, hogy létrehozzunk egy weboldalt, és mihamarabb elkezdhessük világszerte árusítani a fülbevalókat. Én és a barátaim keményen dolgozunk, hogy mindent összerakjunk

? mondta a lány a Page Sixnek, hozzátéve, hogy idén az egyetlen negatív dolog, ami elfogadható, az a negatív koronavírus teszt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

carolina ?? (@rrakkata) által megosztott bejegyzés

The post Katy Perry antigén gyorsteszt fülbevalóját egy spanyol diák készítette first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés