:

Robert Pattinson beismerte, hogy évek óta hazudik interjúk közben

Robert Pattinson beismerte, hogy évek óta hazudik interjúk közben
  • 24.hu
  • 09 Feb, 2022
  • Címkék: #

Aki látott vagy olvasott már interjúkat a hamarosan debütáló Batman film főszereplőjével, az tudja, hogy Robert Pattinson néha elég különös dolgokat is mond, amik első blikkre kamunak hangoznak. Mint kiderül, a színész hajlamos a füllentésre ilyen helyzetekben, mindezt pedig azért teszi, hogy egyáltalán mondjon valamit azoknak, akik kérdezik.

Pattinson a GQ magazinnak elárulta, hogy meghallgatásokon sem teljes mértékben az őszinteség híve. Többször kamuzott például a származásáról, és adta ki magát amerikainak.

Mindig más emberként jelentem meg, amerikaiként. (…) A Transformers 2 meghallgatásán voltam, közvetlenül az Alkonyat megjelenése után. Úgy mentem be, mint valami denveri srác. Felhívták az ügynökömet, és megkérdezték tőle, mi bajom van

? mondta a színész, aki viccelt már korábban azzal, hogy az általa játszott Batman kalózhangon fog megszólalni, és mellesleg egyáltalán nem is edzett a szuperhős-szerephez. De állította azt is, hogy egy forgatáson kutyát kellett volna kielégítenie. Végső soron mindhárom infó hamisnak bizonyult.

Kapcsolódó Robert Pattinson viccelt, amikor azt mondta, nem gyúrt a Batman-szerephez Azóta is kísérti a dolog.

Hallottuk már továbbá azt is, hogy Pattinson úgy koptatott le egy őrült rajongót, hogy randira hívta a nőt és szándékosan halálra untatta a társaságával.

Szüntelenül panaszkodtam neki az életemről, és sosem jött vissza. Az emberek két perc alatt megunnak

? mesélte korábban, és azóta sem tudni, hogy a sztori valóban megtörtént-e.

The post Robert Pattinson beismerte, hogy évek óta hazudik interjúk közben first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés