:

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 09 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022. február 9., szerda

Friss hírek: Újabb budai villára bukkantunk Rogán kabinetfőnökének családjánál. Kérdezősködtünk, egy ügyvédi levél jött válaszul. RTL: Nyomozók vitték el otthonából Újszentiván polgármesterét. A polgármester nem először kerül be a hírekbe. így lehet majd használni az oltási igazolványt május 1-től. A jelenlegi igazolványok cseréjére nem lesz szükség. Boltokban is lehet majd koronavírus gyorsteszteket venni Magyarországon. Amíg tart a veszélyhelyzet. A digitális nomádokat vonzaná magyar földre a Fehér kártya, de döcög a rendszer. Tavaly július 29-én jelent meg a Magyar Közlönyben egy határozat, ami voltaképp egy újfajta vízumnak feleltethető meg. Befogadtak az állatvédők egy kutyát, behatoltak a rendőrök, hogy elvigyék. Megmutatta magát a börzsönyi farkas. Kitart a hegységben. Karácsony Gergely síelni ment. A kormánypárti média szerint Lengyelországban. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Az Ajtósi Dürer sorban a Zichy Géza utcánál egy rövid szakaszon lezárták a két külső sávot csatornajavítás miatt. A XIV., Dózsa György úton a Kerepesi út irányában a Verseny utca előtt csak egy sáv járható gázvezeték-javítás miatt. Lezárták a fél útpályát a XI., Fejér Lipót utcában egy rövid szakaszon a Bártfai utca és a Szentpétery utca között elektromos közműjavítás miatt.

BKK:

Baleset miatt a 69-es villamos Rákospalota, MÁV-telep és Újpalota, Erdőkerülő utca között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbuszok közlekednek. Az M3-as metró munkanapokon 20:56-tól üzemzárásig a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbuszok indulnak. Mai időjárás: Tiszta tavasz, akár 15 fokos meleget is hoz egy anticiklon, de csak péntekig, utána jön a hidegfront. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 10 és 15 fok között várható. Késő estére 1 és 6 fok közé csökken a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés. Névnapok: Abigél Alex Deviza középárfolyam: EUR 353,69 USD 310,09 CHF 335,74 GBP 420,23 +1: Kapcsolódó Közösen közvetíti a választásokat a 24.hu és a Partizán: jön a Frontvonal A híroldal és a Youtube-csatorna műsorfolyama a 2022-es országgyűlési választás meghatározó médiafelülete lesz április harmadikához közeledve. A Partizán országjárásra is indul egy kamionba telepített stúdióval.

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés