:

Titkos szobát fedeztek fel az új házukban, hátborzongató dolgokat találtak

Titkos szobát fedeztek fel az új házukban, hátborzongató dolgokat találtak
  • 24.hu
  • 09 Feb, 2022
  • Címkék: #

Egy házaspár rádöbbent, hogy ?nagy hibát? követett el, miután egy aukción egy olyan házat vásároltak meg, amelyben később felfedeztek egy rejtett szobát, tele mindenféle bizarr furcsasággal.

írja a Daily Star.

A pár a TikTokon is beszámolt a különös felfedezésről.

@geebeetv Part 2..Might just sell the house and abandon the renovation?#hiddenroom #scary #haunted #crazy #cursed #renovation #fyp #oldhousetiktok ? Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

Elmondták, hogy egy ingatlanárverésen vásárolták meg a házat, amit a járvány miatt olcsóbban szereztek meg. Csak az interneten látták az ingatlant, személyesen nem járták be, és a papírokat sem ellenőrizték. Úgy gondolták, hogy az 1920-as évekből származó ház némi felújítás után tökéletes lesz számukra, de felfedezték a titkos szobát, ami egy lezárt ajtó mögött rejlett.

Amikor először benéztek, azt hitték, hogy üres a szoba, de amikor jobban körülnéztek, felfedeztek egy bibliát, ami egy mennyezeten lévő akasztóra volt fellógatva. Amikor kinyitották, a könyv tele volt képeslapokkal és levelekkel.

A furcsaságoknak ezzel még nem volt vége. A padlástérben találtak egy fából készített keresztet, és egy régi bőröndöt is. Amikor belenéztek, még inkább elfogta őket a nyugtalanság. A bőröndben egy összeégett bábut, egy poros játékmackót és egy zakcsóba csomagolt dobozt találtak.

A TikTok népe ezen a ponton már ördögűzőért kiáltott, többen azt javasolták, hogy hívjanak egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szakembert, aki átnézi a házat.

Rejtett szobát kerestetek, de egy rejtett világot nyitottatok meg

? írta egy kommentelő.

A pár nem válaszolt a megjegyzésekre, de továbbra is megosztották, mikre leltek a felújítás közben. Találtak többek között még tükröket, egy megégett családi fényképet és egy régi takarót is.

A házaspár egyelőre tanácstalan, azt ígérték, ahogy többet tudnak majd a titkos szobáról, mindenképpen megosztják a követőikkel.

The post Titkos szobát fedeztek fel az új házukban, hátborzongató dolgokat találtak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés