:

Kim Kardashian a válásukról beszélt a Vogue-ban, Kanye West megosztotta fotókat azzal, hogy vissza akarja kapni

Kim Kardashian a válásukról beszélt a Vogue-ban, Kanye West megosztotta fotókat azzal, hogy vissza akarja kapni
  • 24.hu
  • 09 Feb, 2022
  • Címkék: #

Már régóta tart a nyilvános üzengetés Kanye West és Kim Kardashian között, mivel azután, hogy kiderült, már nem alkotnak egy párt, Kanye West minden erejével azon van, hogy visszaszerezze feleségét, legalábbis a média különböző felületein is ezt hirdeti. Nemrég Kardashian egy interjúban arról beszélt, hogy nagyon szeretné, ha közösen, probléma nélkül tudnának megegyezni a gyerekeiket illető kérdésekben, viszont West ellehetetleníti ezt. Most a Vogue-magazinnak nyílt meg a válásáról, amiben úgy fogalmazott, amiatt határozta el magát a döntés mellett, mert nem volt boldog.

Nagyon hosszú ideig azt csináltam, amivel másokat tettem boldoggá. Az elmúlt két évben eldöntöttem, hogy azzal foglalkozom, ami engem tesz boldoggá. Magamat választottam, és szerintem ez teljesen rendben van, még akkor is, ha emiatt változtatnod kell az életeden, én emiatt elváltam. Fontos, hogy őszinte legyél saját magaddal és azzal kapcsolatban, hogy mi tesz téged boldoggá.

Az interjúhoz természetesen fotózás is készült, melyben szerepeltek Kardashian és West közös gyerekei. Azt nem tudjuk, hogy olvasta-e az interjút, mindenesetre képeket West is megosztotta Instagram-oldalán, a poszthoz pedig Istenhez könyörgött, hogy újra egyesüljön a családja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ye (@kanyewest) által megosztott bejegyzés

The post Kim Kardashian a válásukról beszélt a Vogue-ban, Kanye West megosztotta fotókat azzal, hogy vissza akarja kapni first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés