:
Breaking News

Ez történt volna, ha Harry Potter varázslóiskola helyett programozók közé kerül

Ez történt volna, ha Harry Potter varázslóiskola helyett programozók közé kerül
  • 24.hu
  • 10 Feb, 2022
  • Címkék: #

Az elmúlt huszonegy év jó részében lehetetetlen volt akár csak néhány órát is eltölteni anélkül, hogy legalább egy halovány Harry Potter-utalással ne találkoztunk volna, így hajlamosak lehetünk azt hinni, hogy újat már biztosan nem fogunk látni a témában.

Ezt cáfolja meg az első mozifilm megjelenésének 20. évfordulóján, 2021 júniusában kiadott kétperces rajongói anyag, ami A bölcsek köve előzetesét gyúrta át úgy, hogy a történet teljesen új irányt vegyen: Harry-t nem egy bagoly, hanem egy drón látogatja meg, ami arról értesíti a tizenegy éves fiút, hogy ő bizony egy varázslói tehetséggel megáldott programozó, és már fel is vették a Roxfort Hacker és Programozóképzőbe.

A meredek felütés még meredekebben folytatódik: a villám alakú sebhelyből Apple-logó lesz, a Tekergők Térképén az ikonná vált Office-segéd, Gem Géza bukkan fel, a lépcsőházi festmények hologramokká válnak, Voldemortot a 2001: Űrodüsszeia HAL-9000-ese helyettesíti, a Roxfort és környéke pedig leginkább a Szárnyas fejvadász világának a Mátrixéval való keveredésévé válik, ahol aranycikesz helyett egy Bitcoin repül a kviddicspályán:

The post Ez történt volna, ha Harry Potter varázslóiskola helyett programozók közé kerül first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés