:

Zendaya viaszfigurája úgy néz ki, mint aki az üzletvezetővel akar beszélni, méghozzá haladéktalanul

  • 24.hu
  • 11 Feb, 2022
  • Címkék: #

Zendaya viaszmása hamarosan állandó kelléke lesz a londoni Madame Tussauds múzeum díjátadó részlegének, egy baj van csak vele, mégpedig az, hogy nem igazán hasonlít a színésznőre.

A figura külső jegyeiről természetesen felismerhető, kiről mintázták, az arckifejezés viszont nem arról árulkodik, hogy a készítők túlságosan beleásták volna magukat Zendaya munkásságába. Többfajta grimaszt is előszeretettel használ, de a kacsaszáj az utolsó, ami eszünkbe jutna róla. A Twitteren közzétett fotót látva a közönség sincs elragadtatva. Egyesek szerint a viaszbábu Kylie Jennerre hasonlít, de leginkább olyan, mintha az üzletvezetővel szeretne beszélni rögtön és azonnal.

Z E N D A Y A pic.twitter.com/iJOO191CeP

? Madame Tussauds London (@MadameTussauds) February 8, 2022


A múzeum vezérigazgatója, Tim Waters mindenesetre nagyon meg van elégedve a figurával, és mint mondja, nem is lehetett volna jobb az időzítés, hiszen azt pletykálják, Zendaya maga is Londonba költözik hamarosan, állítólag Tom Hollanddel vásároltak közös otthont az Egyesült Királyság fővárosában.

A színésznőnek egyébként évekkel korábban is készültek már viaszmásai, azok valahogy jobban sikerültek San Franciscóban.

Steve Jennings / WireImage / Getty Images

The post Zendaya viaszfigurája úgy néz ki, mint aki az üzletvezetővel akar beszélni, méghozzá haladéktalanul first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés