:
Breaking News

Brooklyn Beckham legnagyobb félelme az, hogy a menyasszonya faképnél hagyja az oltárnál

Brooklyn Beckham legnagyobb félelme az, hogy a menyasszonya faképnél hagyja az oltárnál
  • 24.hu
  • 11 Feb, 2022
  • Címkék: #

Egyre közeledik Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvője. A jegyespár a minap a Vogue-nak gyártott Valentin-napi tartalmat, azaz inkább a focista fia sürgött-forgott a konyhában, amíg a menyasszonya csillogó szemekkel szemlélte őt. Mint mondják, a színésznőnek nem erőssége a főzés, de remek megfigyelő.

Miután  a szívecske alakú pizza, az ital és a desszert is az asztalra került, a páros a közelgő lagziról kezdett beszélgetni, amitől saját bevallásuk szerint mindketten paráznak. Pánikolnak, ahogyan Nicola Peltz fogalmazott. Az esküvőt megelőző estét a hagyományoknak megfelelően külön töltik, mindez azonban a frászt hozza a Beckham család legidősebb fiára.

Úgy elszomorodom, mert mi lesz, ha nem jön el, én meg csak állok ott? Ez a legnagyobb félelmem

? mondta, majd gyorsan hozzátette, hogy szerinte tutira sírni fog a nagy napon, mert már attól elérzékenyül, ha meghallja a zenét, amire a színésznő bevonul majd.

Nicola Peltz ugyan nem kommentálta vőlegénye monológját, a videót nézve nem úgy néz ki, mintha ok lenne az aggodalomra a lagzit illetően.

The post Brooklyn Beckham legnagyobb félelme az, hogy a menyasszonya faképnél hagyja az oltárnál first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés