:

Robert Pattinson a Harry Potter után zenei karrierjét akarta beindítani, a mai napig nem érti, miért

Robert Pattinson a Harry Potter után zenei karrierjét akarta beindítani, a mai napig nem érti, miért
  • 24.hu
  • 11 Feb, 2022
  • Címkék: #

Robert Pattinsonról nemrég kiderült, hogy szeret lódítani egy-egy interjúja során, amikor úgy érzi, nem elég izgalmas a mondanivalója. Múltkor például azt mondta, egyáltalán nem gyúrt a Batman-szerephez, de mivel rosszul sült el a poénja, kénytelen volt utólag kimagyarázni magát.

Kapcsolódó Robert Pattinson viccelt, amikor azt mondta, nem gyúrt a Batman-szerephez Azóta is kísérti a dolog.

Most a GQ magazinnak azt mesélte, miután szerepelt a Harry Potter és a tűz serlege című filmben, lényegében felélte azt a pénzt, amit ott keresett, mert szerette volna kipróbálni magát a zeneiparban, bár utólag nem igazán érti, hogy miért erőltette ezt annyira.

Sok ideig éltem a Harry Potter-pénzből, és nem tudom, hogy miért hittem azt, hogy jó ötlet lesz zenei karriert építenem, mert soha, senki nem bátorított és nem mondta, hogy ez lehetséges lenne számomra. Rengeteget hakniztam, folyamatosan bárokban léptem fel, egy idő után pedig elfogyott a pénzem.

A magazinhoz készült fotózáson egyébként olyan extrém külsőt varázsoltak neki, hogy még a haját is szőkére festették, és a kétezres évek elejére emlékeztető ruhákba öltöztették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés

The post Robert Pattinson a Harry Potter után zenei karrierjét akarta beindítani, a mai napig nem érti, miért first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés