:

?Az ilyen vadállatoktól távol kell maradni? ? rémálommá vált a svéd sífutó versenye

?Az ilyen vadállatoktól távol kell maradni? ? rémálommá vált a svéd sífutó versenye
  • 24.hu
  • 12 Feb, 2022
  • Címkék: #

A 30 km-es síatlonban szerzett hatodik helye után William Poromaa számára lehet, hogy csalódást keltett a 15 kilométeres egyéni indításos sífutóverseny, de ha a körülményeket figyelembe vesszük, akkor akár bravúrként is elkönyvelhető a 10. helyezése.

Kapcsolódó ?Ez túl sok változtatás volt egy olimpiai elődöntőre? A négy éve olimpiai aranyat nyert Burján Csaba szerint extra nehézséget vállalt be a csapat.

A 21 éves sportoló napját a rémálom szóval lehetne a legjobban jellemezni.

?Az egész úgy kezdődött, hogy otthon felejtettem a síruhámat, és tizenöt perccel a rajt előtt még az volt a feladatom, hogy összehozzak egy dresszt. Kölcsön kellett kérnem egy felsőt, ami nagy volt rám, és egy alsót, ami meg olyan közepes. Ez teljesen összezavart? ? nyilatkozta az Aftonbladetnek.

Kapcsolódó Másodszor is drámai véget ért a svéd sífutó versenye Szombaton elájult a célban, ezúttal csak olyan rosszul lett, hogy nem tudta egyedül elhagyni a pályát.

A hajrában aztán jött az újabb csapás, egy egyenesben ? miközben a svéd megpróbált pályát váltani ? az andorrai Irineu Esteve Altimiras egyszerűen rácsúszott a botjára, amely eltört. Egy bottal folytatni klasszikus stílusú versenyben nem kis feladat.

?Nagyon sajnálom őt. Próbáltam utolérni, de aztán pályát váltott előttem. Beszéltem vele a célban, de azt hiszem, haragszik rám? ? mondja Altimiras, aki nem gondolja, hogy a kialakult helyzet az ő hibája volt.

Hihetetlenül elegem van belőle, nem akarok vele foglalkozni. Nem először tesz tönkre valakit, ezt tette a vb-n is. Nem akarok foglalkozni a bocsánatkérésével. Az ilyen vadállatoktól távol kell maradni

? bosszankodott Poromaa, aki ráadásul akadályozás miatt figyelmeztetést is kapott.

?Az, hogy volt képük sárga lapot adni nekem, az olyan hihetetlenül szomorú? ? tette hozzá.

The post ?Az ilyen vadállatoktól távol kell maradni? ? rémálommá vált a svéd sífutó versenye first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés