:
Breaking News

Négy perc különbséggel halt meg a házaspár, a nővér mesélt utolsó pillanataikról

Négy perc különbséggel halt meg a házaspár, a nővér mesélt utolsó pillanataikról
  • 24.hu
  • 13 Feb, 2022
  • Címkék: #

Egy nővér blogbejegyzéséből derül ki, hogyan búcsúzott el a család egy észak-karolinai házaspártól, akik néhány perc különbséggel hunytak el a Covid szövődményeinek következtében.

Thomas és Diane Fortenberry nemrég ünnepelték 52 éves házassági évfordulójukat. Kapcsolatuk diákszerelemként indult: az iskolában ismerkedtek meg, Diane 16 volt, Thomas 17, amikor összeházasodtak.

A 69 éves férfi és 68 éves felesége 2021 karácsonya környékén fertőződött meg koronavírussal. Állapotuk olyan mértékben leromlott, hogy a család január 13-án meghozta a fájdalmas döntést, a Fortenberry-házaspárt levették az életfunkciókat biztosító gépekről.

Egy nővér blogbejegyzéséből kiderül: haláluk előtt közös szobába helyezték az idős párt az intenzív osztályon. Az utolsó napon a család még eltölthetett velük egy kis időt. A bejegyzésből azt is megtudhatjuk, hogy

amikor Diane átkerült Thomas szobájába, a szívverése és a légzése egy időre stabilizálódott.

A a nővér szerint a szomorú, de egészen különleges pillanatok is bebizonyították, hogy a nyugtató, fájdalomcsillapító, bódító gyógyszerek sem tudnak minket elválasztani a szeretteinktől.

A lányaik mellettük álltak, a férj és a feleség egymás mellett feküdt, kézen fogva, az arcukkal egymás felé fordulva, és esküszöm, Fortenberry úrnak mosoly volt az arcán.

Thomas Fortenberry január 13-án délután 6:41-kor, Diane 6:45-kor hunyt el.

The post Négy perc különbséggel halt meg a házaspár, a nővér mesélt utolsó pillanataikról first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés