Hogy lesz egy bankárból sushi szakács?
Szabadulás az Excel-tábláktól
Nem erre a pályára készültem, alapvetően közgazdasági végzettséggel rendelkezem, és egy banki középvezetői pozícióból csöppentem bele a vendéglátásba. (?) A lehetőség szembe jött családon belül. Váltani is szerettem volna, kiszellőztetni a fejemet az Excel-táblákból, és nagyon jól jött ki a dolog.
Nincs megérkezésEz egy élethosszig tartó tanulás, nem szabad úgy gondolnom egyik percben sem, hogy én megérkeztem. A konyhában minden egyes mozdulatunkkal arra törekszünk ? akár kóstolás, akár halfilézés közben ?, hogy következő alkalommal hogyan lehet jobban csinálni.
A kajaszelfi jó jelAz külön jó visszajelzés, amikor a nyitott sushi pultunkból fél szemmel odasandítva látom, hogy letették az asztalra, és az első, hogy nyúlnak a vendégek a telefonért és fotózzák a tálat.
Hűtőbe be?A házhoz szállított sushiknál két-három órára tudunk garanciát vállalni. Ha ezalatt elfogyasztjuk, semmiképpen ne tegyük a hűtőbe, mert a rizs megkeményedik és jelentősen romlik az élvezeti értéke.
The post Hogy lesz egy bankárból sushi szakács? first appeared on 24.hu.