:

Márki-Zay Péter szerint az ellenzék a kommunistákat és a fasisztákat is képviseli

Márki-Zay Péter szerint az ellenzék a kommunistákat és a fasisztákat is képviseli
  • 24.hu
  • 14 Feb, 2022
  • Címkék: #

?Mi egy olyan szeretetországot szeretnénk építeni, ahol elfogadjuk különbözőnek egymást? ? mondta Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt szombaton. A politikus Steinmetz Ádámmal, a Jobbik helyi országgyűlési képviselőjelöltjével tartott utcai fórumot Fonyódon, ahol Orbán Viktor kormányfő politikai pályafutásának fordulatait is felemlegette.

Arról is beszélt, hogy ő már a nyolcvanas években is minden vasárnap templomba járt, amikor Orbán még a KISZ-ben politizált. ?Később liberális lett, aztán egy általam nagyon támogatott, Putyin-ellenes, Európa-párti konzervatív politikus, most pedig egy Putyin-párti, Európa-ellenes politikus lett? ? fogalmazott Márki-Zay.

Az eseményről készült videón a Telex szúrta ki, hogy Márki-Zay azt mondta:

Én ezeket a kanyarokat nem tudom követni. De azt, amit Orbán Viktor egy személyben megtestesít, ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét, a saját álláspontját.

A portál rá is kérdezett az Egységben Magyarországért sajtóosztályán, hogy pontosan kikre gondolt a miniszterelnök-jelölt, de válasz még nem érkezett. (A felévtelen 6.20-tól hallhatók az idézett mondatok.)

The post Márki-Zay Péter szerint az ellenzék a kommunistákat és a fasisztákat is képviseli first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés