:

Singh Viki 36 éves lett: Azon kapom magam, hogy se ház, se férj, se gyerek, csak két kutyám van

  • 24.hu
  • 14 Feb, 2022
  • Címkék: #

Születésnapját ünnepli Singh Viki énekesnő, aki egy hosszú Instagram-posztban emlékezett meg a jeles napról. Mint írta, most lett harminchat éves, gyerekként még azt vizionálta maga előtt, hogy huszonöt éves korára már két gyereke is lesz, medencés álomházban fog élni élete párjával és tíz kutyájukkal.

Szóval? azon kapom magam, hogy se ház, se férj (persze van egy csodás párom), se gyerek, és csak két kutyám van (MÉG). És nem, nem vagyok öreg, sem boldogtalan! Bár azért nem tagadhatom, hogy sokkoló a tény, hogy már tagadhatatlanul és visszavonhatatlanul a felnőttek világába tartozom, és az is tény, hogy állandóan kiguglizom a hírességek korát, mintha meg akarnám nyugtatni magam, hogy van még időm, hisz a kedvenc csajaim (Salma Hayek, Nicole Sherzinger, JLo, Beyoncé, Kim Kardashian) mind idősebbek nálam és még mindig gyönyörűek! Sőt! JLo (52!) pl. szerintem szebb, mint valaha! (Félve kérdem, hogy ezt a kényszeres kor-csekkolgatást ugye más is csinálja?)

Úgy folytatta, sokat fejlődött az elmúlt években, ma már büszkén mondja a tükörképének is, hogy ?szeretlek?.

A korom pedig, ez a harminchat év nem az arcomon látszik elsősorban vagy a testemen, hanem a lelkemen! Harminchat évvel TÖBB vagyok, de még mindig fiatal és erős, és bízom benne, hogy követem a kedvenc csajaim példáját, és 50-60 évesen még mindig ugyanígy vagy még jobban leszek önmagammal!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő néhány nappal ezelőtt a plasztika nélküli plasztikáról is írt:

Kapcsolódó Singh Viki: Egy egy percig tartó tűszúrás az a ?plasztika?, ami miatt támadnak ?A hialuronsavas feltöltés az pont, hogy plasztika nélküli orrplasztika? ? magyarázta az énekesnő.

The post Singh Viki 36 éves lett: Azon kapom magam, hogy se ház, se férj, se gyerek, csak két kutyám van first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés