:

Hivatalos LEGO szettet kap a Horizon Forbidden West

Hivatalos LEGO szettet kap a Horizon Forbidden West
  • 24.hu
  • 15 Feb, 2022
  • Címkék: #

Február 18-án jelenik meg az idei év egyik legjobban várt videójátéka, a Horizon Forbidden West, és a LEGO jó érzékkel a premier előttre időzítette a legújabb, kifejezetten felnőtteknek szánt építőjátékának bejelentését, ami a Guerrilla Games fejlesztéséhez kapcsolódik.

Kapcsolódó A Horizon Forbidden West pont olyan folytatás, amire vágytunk Komolyabb spoilerek nélkül igyekszünk bemutatni, miért élveztük annyira a játékkal töltött több tucat órát.

A LEGO 76989 – Horizon Forbidden West: Tallneck készletből a játék két ikonikus robotja építhető meg, egy Tallneck és egy apró Watcher. A gépek mellett megtalálható továbbá a főhős, Aloy is, minifigura formában, és az egész készlet egy apró diorámát alkot, tereptárgyakkal kiegészítve.

LEGO Csoport

A szett összesen 1222 elemet számlál, a végeredmény pedig egy 34 cm magas, 23 cm széles és 17 cm mély építmény. A készlet májusban kerül a boltokba világszerte, méghozzá 80 euróért, így Magyarországon várhatóan 28-30 ezer forint körül lesz az ára.

Birkás Péter további cikkei A Horizon Forbidden West pont olyan folytatás, amire vágytunkEzt a porszívót megmagyarázhatatlanul jó érzés használniEzek a Samsung mobilok kapnak legtovább Android és biztonsági frissítést

The post Hivatalos LEGO szettet kap a Horizon Forbidden West first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés