:
Breaking News

Kijött az erotikus thriller beharangozó videója, amit Ben Affleck még Ana de Armasszal forgatott, amikor együtt jártak

Kijött az erotikus thriller beharangozó videója, amit Ben Affleck még Ana de Armasszal forgatott, amikor együtt jártak
  • 24.hu
  • 15 Feb, 2022
  • Címkék: #

Talán már kevesen emlékeznek, de Ben Affleck a pandémia kezdetén az új Bond-lánnyal, Ana de Armasszal jött össze. Egyéves románcuk voltaképpen csak vidám kutyasétáltatásból állt, ők legalábbis szerették volna ezt közvetíteni a világ felé, ugyanis gyanúsan sok paparazzifotó jelent meg róluk ahhoz, hogy azt sejttessék, ők maguk árulták el a fotósoknak, mikor és merre lesznek láthatóak.

Kapcsolódó Ben Affleck és Ana de Armas kapcsolata látszólag csak vidám kutyasétáltatásból állt Azt viszont elég jól dokumentálták a fotósok. Vagy maga a pár dokumentáltatta?

Kapcsolatuk idején együtt forgatták a Depp Water, azaz Mélyvíz című erotikus thrillert is, amit bár 2021-re vártak, végül idén márciusban fog debütálni. A film trailerje a minap jött ki, a képkockákon pedig az látható, amint Affleck és Armas karakterei egy túlfűtött párbeszédet követően egymásnak esnek.

A való életben persze már nem ilyen élénkek az érzelmek. Ben Affleck tavaly visszatért régi kedveséhez, Jennifer Lopezhez, Ana de Armas pedig Paul Boukadakis színésszel jár jelenleg. Mindenesetre a beharangozó videó alatt már volt, aki jelezte, hogy talán kissé kínos lesz a premiervetítés.

The post Kijött az erotikus thriller beharangozó videója, amit Ben Affleck még Ana de Armasszal forgatott, amikor együtt jártak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés