:

Julia Fox: Nem voltam szerelmes Kanye Westbe, nem vagyok 12 éves

Julia Fox: Nem voltam szerelmes Kanye Westbe, nem vagyok 12 éves
  • 24.hu
  • 15 Feb, 2022
  • Címkék: #

Nem tartott sokáig Julia Fox és Kanye West jócskán túltárgyalt kapcsolata. Közleményük szerint barátok és munkatársak maradtak, a jelek szerint pedig nem is keseregnek a szakítás miatt. A rapper ismét Kim Kardashian kegyeit igyekszik visszaszerezni, a színésznő pedig próbál minden létező módon elhatárolódni a rövid életű románctól.

Kanye és én jóban vagyunk. Szeretem őt, de nem voltam belé szerelmes. Jézus Krisztus, mit gondoltok, tán 12 éves vagyok?!

? írta Instagram-történetében Julia a Fox, aki többek között azt is állítja, 1997 óta nem sírt, bár idén azért mégis, csak nem a szakítás miatt. Ezt illetően akkor kezdett el magyarázkodni, amikor a követői arról kezdték kérdezgetni, hogy Kanye miatt pityergett-e a repülőtéren.

Mind szemetek vagytok, 1997 óta nem sírtam, emiatt meg főleg nem tenném. Többet nevettem, mint korábban, és ha szarul nézek ki, az azért van, mert kiszálltam az 1-es terminálon, és gyalog futottam a 7-es terminálra, mert késében voltam a gépemről, hogy találkozzam azokkal a férfiakkal, akik tényleg számítanak: a fiammal és az apámmal

? írta a színésznő, hozzátéve, hogy 2022. febuár 6-án valóban sírt, halott legjobb barátját gyászolta, Chris Huvane ugyanis ekkor ünnepelte volna a születésnapját.

The post Julia Fox: Nem voltam szerelmes Kanye Westbe, nem vagyok 12 éves first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés