:

Tűz volt egy újpesti társasházban: egy nő meghalt, két felnőttet és egy csecsemőt kórházba vittek

Tűz volt egy újpesti társasházban: egy nő meghalt, két felnőttet és egy csecsemőt kórházba vittek
  • 24.hu
  • 16 Feb, 2022
  • Címkék: #

Halálos kimenetelű lakástűz volt szerda hajnalban Újpesten. Mukics Dánielnek, az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének a tájékoztatása szerint egy Szent László téri négyemeletes, tetőtér-beépítéses társasház harmadik emeleti lakásában keletkezett tűz.

Tizenhat tűzoltó három járművel percek alatt a helyszínre ért, ahol egy negyven négyzetméteres lakás tizenöt négyzetméteres szobájában öt négyzetméteren hulladék és bútorok égtek. A tűzzel érintett lakás előszobájában a tűzoltók egy eszméletlen embert találtak, de az életét már nem lehetett megmenteni. Úgy tudjuk, hogy egy idős asszony vesztette életét.

A tűzoltók mindenesetre rövid időn belül eloltották. Az égő lakás feletti lakásból a tűzoltók két felnőttet és egy csecsemőt hoztak ki légzőkészülékre csatlakoztatható mentőálarcban, ők megfigyelésre kórházba kerültek.

A tűzoltók valamennyi lakást átvizsgálták, a lakókat a beavatkozás idejére arra kérték, hogy zárják be a nyílászárókat és maradjanak otthon. A katasztrófavédelem vizsgálja a tűz keletkezési körülményeit.

The post Tűz volt egy újpesti társasházban: egy nő meghalt, két felnőttet és egy csecsemőt kórházba vittek first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés