:

Horváth Gréta friss fotóval mutatta meg, mennyit sikerült fogynia

Horváth Gréta friss fotóval mutatta meg, mennyit sikerült fogynia
  • 24.hu
  • 16 Feb, 2022
  • Címkék: #

Horváth Gréta októberben döntött úgy, hogy életmódváltásba fog. Kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzd, ami nem csak a pluszkilók felszaladásával, de olyan kellemetlen tüneteket is együtt járt, mint a szédülés vagy a hányinger. A diagnózis után tiltólistára kerültek a cukros ételek, a lisztből készült pékáruk, a krumpli és a rizs is. Ma az Instagramon mesélt arról, hogy alakul az élete az egészségét illetően.

Kapcsolódó Horváth Gréta teljes életmódváltásba fogott betegsége miatt Korábban rendszeresen szédült és küzdött hányingerrel, mint kiderült, inzulinrezisztencia okozta a panaszait.

Mint írja, mindig is problémát jelentett számára a táplálkozás, miután azonban kézhez kapta a diagnózisát, az egyfajta térképként szolgált saját magához és a testéhez. Nem csak az egészségét nyerte vissza, de a súlyfelesleg is elkezdett leolvasni róla, és bár számokat még nem tud mondani, azt leszögezte, hogy olyan minőségben indult be nála a fogyás, mint korábban sosem.

Volt ?nagy? fogyásom már 2 éve, de közel sem ilyen minőségű, mint ez. 11 hónap alatt nem sikerült elérni a célom, most alig 4 hónap alatt közelebb vagyok hozzá, mint bármihez

? folytatta posztját Horváth Gréta, mindenkit arra buzdítva, hogy szükség esetén forduljon orvoshoz, és sose adja fel a küzdelmet, mert minden csak elhatározás kérdése.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

The post Horváth Gréta friss fotóval mutatta meg, mennyit sikerült fogynia first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés