:

Csütörtöki friss hírek forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 17 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022. február 17., csütörtök

Friss hírek: Noha Vlagyimir Putyin orosz elnök azt állította, hogy elrendelte, hogy visszavonja az orosz csapatok egy részét az ukrán határtól és meg is jelentek olyan felvételek, amelyeken laktanyájukba visszatérő katonák és tankok voltak láthatóak, ez csak szemfényvesztés a NATO szerint. Orbán Viktor még harciasabb lett, csatába hívta képviselőit. A miniszterelnök szerint a választás tétje Gyurcsány Ferenc visszatérése. Az üzemanyagár-stop miatt olyan veszteségeket szenvednek el a benzinkutak, hogy egyes kiskereskedők már könyörögnek az autósoknak, hogy ne náluk tankoljanak, mert különben csődbe mennek. A Bayern München csak a 90. percben tudott egyenlíteni Salzburgban Módosították a szlovák állampolgársági törvényt, de ettől nem lesz könnyebb a felvidéki magyarok helyzete. Az egységes felvidéki magyar párt szerint alkotmányellenes a módosítás. Jogsértő módon tiltotta be a Virostop nevű készítményt az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) a bíróság szerint, így a termék most visszakerülhet a forgalomba. Az átigazolási időszak utolsó napján nagy meglepetésre Szalai Ádám a német élvonalbeli Mainztól a svájci FC Baselhez igazolt. Először játszott döntetlent a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt a XVIII., Üllői úton a Marosvásárhely utcánál. Az 50-es villamos helyett Pestszentlőrinc, Béke tér és a Szarvas csárda tér között pótlóbusz közlekedik. A Múzeum utcát lezárják a Múzeum körútnál burkolatjavítás miatt. A XI., Budafoki úton a Karinthy Frigyes út és az Október huszonharmadika utca között napközben szakaszos sávlezárás nehezíti a közlekedést karbantartás miatt. A X., Pongrácz úton a Salgótarjáni utca után a Kerepesi út felé vezető oldalon sávlezárásra számítsanak gázvezeték-javítás miatt. Lezárták a VIII., Szentkirályi utcát a Trefort utca és a Bródy Sándor utca között daruzás miatt.

BKK:

A Sikló nem közlekedik a teljes vonalon. Az 50-es villamos Pestszentlőrinc, Béke tér és a Szarvas csárda tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. A 218-as autóbusz Solymár, Auchan áruház és Üröm vasúti megállóhely között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 95-ös és a 195-ös autóbusz a Kápolna utca és a Puskás Ferenc Stadion M között megnövekedett menetidővel közlekedik. Mai időjárás: Többórás napsütés várható. 12 és 18 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Donát Deviza középárfolyam: EUR 354,49
USD 311,56
CHF 337,04
GBP 422,57
+1:

Akár kormányt is válthatnának a külföldön élő magyarok, ha könnyebben tudnának szavazni áprilisban

The post Csütörtöki friss hírek forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés