:

?Tudnak egyáltalán síelni?? ? kizártak egy dobogóst, az sem értett egyet a döntéssel, aki így az érmet kapta

?Tudnak egyáltalán síelni?? ? kizártak egy dobogóst, az sem értett egyet a döntéssel, aki így az érmet kapta
  • 24.hu
  • 17 Feb, 2022
  • Címkék: #

Megvan a pekingi téli olimpia legújabb botránya, a női síkrosszosok döntőjéből utólag ugyanis kizárták a harmadik helyen célba ért Fanny Smith-t, de ezzel a döntéssel még az a Daniela Meier sem értett egyet, aki így végül megkapta a bronzérmet.

Miközben a későbbi győztes svéd Sandra Naeslund kimaradt a nagy csatából, addig a második helyért küzdő Smith lécére ráérkezett az egyik ugratónál Marielle Thompson. A svájci talpon maradt, csakhogy ezzel lelassította a mögötte érkező német Meiert.

Bár sokan azt hitték, hogy a kanadai Thompsont zárják majd ki sárga lappal, hosszas tanakodás után Smith-t vették ki a versenyből. Az így kapott bronzéremnek még Meier sem örült.

Mi? Nem! Teljesen rendben volt. Normális síelés volt

? mondta a német.

Smith érthetően teljesen fel volt háborodva, ?ki a faszom a bíró??-kérdéssel támadta le a zsűrit annak kapcsán, hogy kivel kell beszélnie. Miután elmondták, miért zárták ki, közölte, hogy nem tudott máshova menni, mire azt felelték neki, hogy többször is visszanézték és szerintük szabálytalanul széles terpeszben mentette a menthetőt.

De nem direkt volt! A lécem az élén volt! Tudnak egyáltalán síelni? Lövésük sincs!

? akadt ki a svájci, aki azt is bedobta érvnek, hogy még Meier sem ért egyet a döntéssel, és hogy teljesen rossz döntés született. Erre csak azt felelték: nem változtatják meg a döntést.

The post ?Tudnak egyáltalán síelni?? ? kizártak egy dobogóst, az sem értett egyet a döntéssel, aki így az érmet kapta first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés