:

Magasak az elvárások, bemutatta bátor autóját a Ferrari

Magasak az elvárások, bemutatta bátor autóját a Ferrari
  • 24.hu
  • 17 Feb, 2022
  • Címkék: #

Az F1-75 kódjelzésű modell fényezése a maranellói istálló honlapjára feltöltött képek tanúsága szerint némileg eltér a megszokottól, a vörös szín mellett ugyanis a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt kapott a fekete.

Az elnevezés egy évfordulóra utal, ugyanis 75 évvel ezelőtt, 1947-ben gurult ki az első Ferrari az olasz autógyárból.

A Forma-1-es Ferrarikat az idén is a monacói Charles Leclerc, valamint a spanyol Carlos Sainz Jr. vezeti majd.

Kapcsolódó A vitatott idényzáró után lecserélik a versenyigazgatót, a Forma-1-be is jön a VAR Michael Masinak felajánlanak egy új állást az FIA-n belül.

A maranellói csapat tavaly harmadik lett a konstruktőrök világbajnoki pontversenyében, futamgyőzelme ugyanakkor legutóbb 2019-ben, Szingapúrban volt, vb-címet pedig utoljára 2008-ban szerzett az istállók között. A Ferrari eddigi utolsó egyéni világbajnoka a finn Kimi Räikkönen, aki 2007-ben nyert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) által megosztott bejegyzés

Mattia Binotto csapatfőnök elmondta, innovatívan közelítettek az új projekthez, ami nem csupán külsőleg, de belsőleg is megújította az autót.

?Minden kreativitásunkat és elkötelezettségünket segítségül hívtuk, ezért ezt bátor Ferrarinak nevezném. Tudjuk, hogy magasak az elvárások, és hogy az elmúlt években az eredmények nem váltották be a Ferrari nevével szembeni reményeket. De 2019-ben új irányba indultunk el, és még ha voltak is nehéz pillanatok, ez erősebb és egységesebb csapatot hozott létre. Azt hiszem, ez a mostani autó minden erőfeszítésünk tökéletes kifejezése.

Felelősséggel tartozunk cégünk és partnereink felé, de leginkább azt szeretném, ha ez az autó úgy teljesítene, hogy szurkolóink ismét büszkék lehessenek a Ferrarira.

The post Magasak az elvárások, bemutatta bátor autóját a Ferrari first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés