:

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 18 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022. február 18., péntek

Friss hírek: Péntektől újabb változások az e-matrica rendszerben, megjelent Palkovics László rendelete. Budapesten volt a legmagasabb az egy főre jutó szja-visszatérítés összege Szijjártó szerint nagyon durva külföldi beavatkozások várhatóak a magyar választásba Még mindig nincs kész az ellenzéki pártok közös listája Mintegy 1000 milliárd forintba kerül a választás előtti osztogatás Jelentősen nőtt a Mol eredménye 2021-ben Demeter Szilárd alapítványa négy év alatt 48 milliárd forintot kap a kormánytól Biden: Az az érzésem, hogy Oroszország a következő napokban megtámadja Ukrajnát Szalaiékat kifütyülték, az elnököt lemondásra szólították fel a Fener szurkolói Európa Liga: Szoboszlai beállítása döntőnek bizonyult Újabb nagy hazai pofont kapott a Dortmund, büntetővel menekült meg a Barca Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Tart a műszaki mentés, ezért a Városmajor utcából a Szilágyi Erzsébet fasor kifelé vezető oldalára sávlezárásra kell készülni. A IX., Hajóállomás utcában a Kvassay Jenő útnál egy sáv járható, mert csatornát építenek. Lomtalanítás miatt kell időszakos korlátozásra számítani a XXI. kerületben a Martinász utca?Szentmiklósi út?Királyerdő út?Hollandi út?Szent István út által határolt területen. Mai időjárás: Néhol kisebb eső, záporeső előfordulhat. 10 és 16 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Bernadett Deviza középárfolyam: EUR 356,14
USD 313,45
CHF 340,15
GBP 426,45
Ezeket is érdemes elolvasni: Idővonal az orosz-ukrán konfliktusról: így jutott Kelet-Európa a háború szélére Mi rejlik Poirot bajsza mögött? ? a Halál a Níluson választ ad a nagy kérdésre Videó:

Orbán vs. Márki-Zay: íme az évértékelő-párbaj

+1:

Mostantól minden benzinkútnak veszteséges az üzemanyagok értékesítése, bezárási hullám jöhet

The post Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés