:

A ikernővérek azt mondják, fiaik testvérek, unokatestvérek és ikrek is egyben

A ikernővérek azt mondják, fiaik testvérek, unokatestvérek és ikrek is egyben
  • 24.hu
  • 18 Feb, 2022
  • Címkék: #

Brittany és Briana egypetéjű ikrek, akik egy másik ikerpárral Josh és Jeremy Salyersszel kötötték össze életüket. Persze együtt is házasodtak össze, együtt volt a lánykérés, miután megismerkedett a két ikerpár egy ikerfesztiválon. Már ez sem valami hétköznapi, de a két nő a Sun beszámolója szerint erre még megpróbált tenni még egy lapáttal.

Kapcsolódó Négy ember álma teljesült egyszerre: összeházasodtak az ikerpárok így tervezték, máshogy nem is érdekelte volna őket az egész.

Brittany és Briana pár hónap eltéréssel adott életet fiaiknak, Jaxnek és Jettnek. A srácokról feltöltöttek egy képet a közös Instagram-oldalukra azzal a leírással:

unokatestvérek, genetikai testvérek és kvaterner ikrek.

Sok kommentelő nem értette, hogy ez hogyan is van, mire mások megmagyarázták: mivel az anyák és az apák is egypetéjű ikrek, akiknek azonos a DNS-ük, ezért ugyanaz a DNS hozta össze mindkét gyereket. Vagyis, ha DNS-tesztet végeznének el rajtuk, az eredmény szerint nem unokatestvérek lennének, mint az valójában van, hanem testvérek, hiszen anyjuk és apjuk DNS-e is megegyezik. A kvaterner ikrek, illetve a kvaterner házasság pedig azt jelenti, hogy a két pár egyben két ikerpár is. Az ilyen párok gyermekei a kvaterner ikrek, hiszen DNS-ük, mint egy ikerpáré.

Ha még nincs, biztos lesz egy ilyen rész valamelyik krimisorozatban, aminek ez lesz a kulcsa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) által megosztott bejegyzés

The post A ikernővérek azt mondják, fiaik testvérek, unokatestvérek és ikrek is egyben first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés