:
Breaking News

Channing Tatum szerint nem egészséges, ahogy a Magic Mike-ban kinéz a teste

Channing Tatum szerint nem egészséges, ahogy a Magic Mike-ban kinéz a teste
  • 24.hu
  • 18 Feb, 2022
  • Címkék: #

2021 novemberében derült ki, hogy majdnem tíz év után újra visszatér a Magic Mike című film harmadik része a mozivászonra, természetesen most is Channing Tatum főszereplésében. Ennek kapcsán nemrég a műsorvezetőként is tevékenykedő Kelly Clarkson beszélgetős műsorában járt, ahol szó esett arról, mennyire nem szereti a folyamatot, ami alatt kigyúrja magát olyan izmosra, amit a szerepe igényel.

Talán ez az oka annak, hogy miért nem akartam elvállalni egy harmadik részt, mert így kell kinéznem. Nagyon nehéz. Ilyen alakot még akkor is iszonyatosan nehéz elérni, ha különben rendszeresen edzel. Egyáltalán nem természetes. Nem is arról van szó, hogy hogyan eszel, hanem, hogy nem egészséges. Éhezteted magad, ezért szerintem az ilyen szálkás kinézet nem egészséges. Őszintén, fogalmam sincs, hogyan tudnak emberek ilyen kondiban maradni egy teljes állás mellett, mivel számomra a teljes állás jelenleg azt jelenti, hogy elérem ezt az alakot, és így is alig megy.

Ezután pedig arról beszél, hogy napi kétszer edz, maximálisan odafigyel a táplálkozására, és ha esetleg három napig becsúszik egy-egy nem az étrendben elírt étel, máris meglátszik az alakján.

The post Channing Tatum szerint nem egészséges, ahogy a Magic Mike-ban kinéz a teste first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés