:

Mark Hamill fiatal korában hírügynökségnél is dolgozott, de otthagyta a melót

Mark Hamill fiatal korában hírügynökségnél is dolgozott, de otthagyta a melót
  • 24.hu
  • 18 Feb, 2022
  • Címkék: #

Egy amerikai újságíró jelentkezett Twitterén egy érdekes történettel Mark Hamillről: mint írta, Amerika legrégebbi hírügynökségének, az Associated Pressnek egykori irodavezetője, John Brewer még a hetvenes években felvett egy fiatalembert, hogy éjszakai híradós asszisztensként dolgozzon náluk. Nyomtatott, iratokat rendezett, de 1975-ben közölte Brewerrel, hogy egy sci-fi film szerepéért inkább véget vet hírügynökségi karrierjének.

Ezzel ért véget Mark Hamill AP-nél induló karrierje

? zárta a tweetet, melynek kapcsán mindenki Hamill Star Warsban kapott főszerepére asszociált. A színész is reagált a posztra:

A tényeket csekkolva: többnyire igazak a leírtak. Másolófiú voltam a Los Angeles-i Associated Press irodájában a hetvenes években. És azt mondtam Brewernek, felmondok, mert egy sorozatban kaptam szerepet. Ez a Partridge Family egyik része volt. És ezzel ért véget az AP-s pályafutásom.

FACT CHECK: Mostly TRUE. I WAS a copy-boy at the LA @AP bureau in the 70’s & I DID inform John Brewer I was leaving because I’d been cast in, not a “sci-fi movie”, but an episode of “The Partridge Family.” And so ended my AP career. I like Mr Brewer’s version much better. https://t.co/BBgA7KfNbl

? Mark Hamill (@HamillHimself) February 15, 2022

The post Mark Hamill fiatal korában hírügynökségnél is dolgozott, de otthagyta a melót first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés