:

Rácz-Gyuricza Dóra részletesen megköszönte a testének, hogy ilyen jól viseli a terhességet

Rácz-Gyuricza Dóra részletesen megköszönte a testének, hogy ilyen jól viseli a terhességet
  • 24.hu
  • 18 Feb, 2022
  • Címkék: #

Hihetetlen hogy repül az idő? a negyedik hónap végéig úgy éreztem, azta, rengeteg idő lesz ez a kilenc hónap… Aztán pislogtunk párat és lassan már a nyolcadik hónapba lépünk??

? kezdte posztját a terhes Rácz-Gyuricza Dóra, Rácz Jenő felesége.

Majd részletezni kezdte, mi mindent köszön a testének.

Köszönöm a testemnek ezt a hihetetlen melót, amit nap mint nap megtesz, hogy a kislányom és én is egészségesek és boldogak lehessünk? Köszönöm a bőrömnek, hogy nem adja fel a harcot, és egyben tartja, ami benne van? Köszönöm a hátamnak és a térdeimnek, hogy a hirtelen plusz kilók ellenére is bírják a strapát és visznek, amerre csak akarom? Köszönöm a hormonjaimnak, hogy türelemre és elfogadásra tanítanak, hiszen nem tudok mindent mindig kordában tartani az életben? És kifejezetten köszönöm a gyomromnak, hogy az egész életemben ellene elkövetett és őt ért megpróbáltatások ellenére, most hálás minden falatnak, amit kap tőlem, és feltétel nélkül dolgozik értem? Hiszek benne, hogy a kislányom gyógyít engem, ahogy én is őt, egyek voltunk és ez max fizikailag lesz másképp, de lelkileg sosem?

Majd úgy zárta posztját:

Hála járja át lelkem, és titeket is arra buzdítalak, legyetek hálásak ezért az ÓRIÁSI munkáért amit a testetek értetek tesz nap mint nap, még azokon a napokon is, amikor szörnyen utáljátok?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

The post Rácz-Gyuricza Dóra részletesen megköszönte a testének, hogy ilyen jól viseli a terhességet first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés