:
Breaking News

Örökségét drogba fektette, a rendőrség őt őrizetbe vette

Örökségét drogba fektette, a rendőrség őt őrizetbe vette
  • 24.hu
  • 19 Feb, 2022
  • Címkék: #

Egy 37 éves férfi jelentős összeget örökölt 2021-ben, amiből drogbizniszbe kezdett: kábítószert vett, amit továbbértékesített, valamint autót vásárolt, amivel a megrendeléseit házhoz fuvarozta.

A rendőrök 2022. február 16-án délelőtt a XXII. kerületi lakásánál ütöttek rajta a férfin ? tudtuk meg a police.hu oldalról.

A lakásban és az autóban összesen 462 gramm amfetamint foglaltak le, melynek feketepiaci értéke közel 1,3 millió forint.

Simítózáras zacskók, digitális mérlegek, SIM kártyák is előkerültek, valamint egy-egy átalakított flakon és tűzoltókészülék, melyek belsejébe a férfi kábítószert rejtett. A rendőrök lefoglalták Sz. Imre többmilliós autóját és közel 5,5 millió forintot.

A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására; vallomást nem tett. A bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el. ??

További érdekesség: ha jól látjuk, ebben az ügyben is az a slank németjuhász kutya segítette a rendőröket, mint kora reggeli bűnügy hírünkben:

Félmilliárdos, rekordösszegű drogfogás Borsodban és Budapesten Apa és fia bukott be. Valamint a forrásuk.

The post Örökségét drogba fektette, a rendőrség őt őrizetbe vette first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés