:

Chrissy Teigen elhintette, béranya segítségével vállalnak gyereket fiuk elvesztése után

Chrissy Teigen elhintette, béranya segítségével vállalnak gyereket fiuk elvesztése után
  • 24.hu
  • 20 Feb, 2022
  • Címkék: #

Túlzás nélkül, 2020-ban megrázó esemény történt Chrissy Teigennel és John Legenddel, a modell ugyanis terhessége közepén vesztette el magzatát, még a 28. hét betöltése előtt. Akkor drámai fotókat is közzétettek Instagramon, Teigen hosszú posztban is írt a történtekről.

Pár nappal később a kórházban az orvosom szólt, hogy az következik, amitől tartottam, itt az idő elbúcsúzni, mert nem fogja ezt túlélni, és ha sokáig folytatjuk, talán én sem. Próbáltuk a vérátömlesztést is, mindegyik úgy szaladt át rajtam, mintha semmi nem történt volna.

Kapcsolódó Chrissy Teigen erőt vett magán, majd hosszan és részletesen leírta vetélése történetét A modell hosszan írt a több helyen tényleg megrázó történetről.

A TMZ most felfigyelt Teigen új Instagram-sztorijára, melyből nehéz nem arra következtetni, hogy újból a gyerekvállalás mellett döntöttek Legenddel. A modell egy orvosi rendelőből posztolt, olyan eszközöket lefotózva, amelyeket a petesejt leszíváshoz szoktak használni. Emellett egy petefészket ábrázoló emojit is a képre biggyesztett.

Helyben vagyunk megint!

? írta még a fotóhoz.

The post Chrissy Teigen elhintette, béranya segítségével vállalnak gyereket fiuk elvesztése után first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés