:
Breaking News

Horváth Éva a tengerparton szoptatott, erről pedig fotót is posztolt

Horváth Éva a tengerparton szoptatott, erről pedig fotót is posztolt
  • 24.hu
  • 20 Feb, 2022
  • Címkék: #

Horváth Éva és családja jelenleg Balin élnek, szinte hetente készíti onnan a videókat a modell. Most egy Instagram-poszttal jelentkezett, ahol megmutatta, kisfiával, Alexszel kiültek a tengerpartra, hogy anyatejjel csillapítsa a baba étvágyát.

Kapcsolódó Halastó, moziszoba és saját személyzet ? Horváth Éva körbevitte követőit balinéz otthonában Természetesen saját, úszásra alkalmas medence is van.

A legjobb a cicikézésben, hogy mindig kéznél van, nem kell elkészíteni, melegíteni Itt éppen a tengerpart adta lehetőségeket használtuk ki :) egy jó farönk és ennyi kellett az uzsihoz Azt hiszem, ez a nyilvános szoptatás (nem amikor ország-világnak kidobjuk a mellünket) mit szóltok hozzá?

? fogalmazott a modell. Az egyik kommentelő megjegyezte, hogy Indonéziában, a hinduknál vannak kulturális különbségek, nem az elfogadott kategóriába tartozik, ha valaki nyilvánosan szoptatja a gyerekét: ?Ugyan Bali többségében hindu, azért megis Indonézia 250 millió muszlim hazája. Talán illik odafigyelni a helyi illemre, ahol bikiniben szoptatni nem éppen elfogadott. ? ? fogalmazott a hozzászóló.

Horváth Éva úgy válaszolt:

Főleg úgy, hogy a hegyi falvakban a nők még most is félmeztelenül közlekednek.

A kommentelők egyébként egyetértettek abban, hogy a nyilvános szoptatással semmifajta gond nincs, sőt nincs természetesebb kapcsolat anya és a baba között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horva?th E?va (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés

The post Horváth Éva a tengerparton szoptatott, erről pedig fotót is posztolt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés