:

Legalább nem borult fel, utolsó lett a jamaicai négyesbob

Legalább nem borult fel, utolsó lett a jamaicai négyesbob
  • 24.hu
  • 20 Feb, 2022
  • Címkék: #

Nem változott a vasárnapi harmadik és negyedik futamban a dobogósok sorrendje, így kettős német sikerrel zárult a négyes bobosok küzdelme a pekingi téli olimpián.

Kapcsolódó A kétszer is eltaknyoló kabalafigura lett a műkorcsolyagála sztárja A doppingbotrányba keveredett Valijeva nélkül búcsúztak a műkorcsolyázók.

A Pekingben kettesben már győztes, címvédő Francesco Friedrich kormányozta négyes háromról 37 századra növelte a különbséget honfitársa, Johannes Lochner irányította csapat előtt. Friedrich és Thorsten Margis így Phjongcshang után Pekingben is duplázott, azaz mindketten negyedik olimpiai sikerüket aratták.

A harmadik helyet a Justin Kripps vezérelte kanadai egység tartotta meg.

Az utolsó helyen a Shanwayne Stephens vezette jamaicai bobcsapat zárt, amely hiába érkezett meg Pekingbe azzal a szándékkal, hogy megmutassa, valóban komoly versenytársa lehet mindenkinek, végül nem jutott be a legjobb 20 csapat közé, azaz csupán három futamot teljesíthetett.

Hogy mennyire gyengén ment, arra bizonyíték az időeredmény: az utolsó előtti, 27. helyen végzett olaszok is majdnem négy másodpercet vertek rá összességében.

Kapcsolódó Mint egy bokszmeccs Mike Tysonnal ? újra szurkolhatunk a jamaicai négyesbobosokért Ilyen még sohasem fordult elő: három jamaicai bobegység is indul a téli olimpián. Téli olimpia, bob, férfi négyes

1. Németország (Francesco Friedrich, Thorsten Margis, Candy Bauer, Alexander Schüller) 3:54.30 perc
2. Németország (Johannes Lochner, Florian Bauer, Christopher Weber, Christian Rasp) 3:54.67
3. Kanada (Justin Kripps, Ryan Sommer, Cam Stones, Benjamin Coakwell) 3:55.09

The post Legalább nem borult fel, utolsó lett a jamaicai négyesbob first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés