:

Hajdú Péter már tudja, milyen hibákat nem szabad elkövetnie harmadik gyereke nevelésében

Hajdú Péter már tudja, milyen hibákat nem szabad elkövetnie harmadik gyereke nevelésében
  • 24.hu
  • 21 Feb, 2022
  • Címkék: #

Pár napja született meg Hajdú Péter és Láng Eszter első közös gyereke, Dominik, ennek kapcsán a tévés interjút adott a Bors megkeresésére.

Kapcsolódó Blikk: Megszületett Hajdú Péter és Láng Eszter gyereke Kisfiú lett, aki a Dominik nevet kapta.

Hajdú elmondta, nyilvánvalóan megváltozik az életük a baba miatt, de nem csak felesége kérése miatt fog kevesebbet dolgozni.

Nyilvánvalóan át kell alakítanom a hétköznapjaimat. Az Összezárva műsor alatt gyakran fordult elő, hogy késve értem haza, nem voltam mindig ott, de megbeszéltük a feleségemmel, hogy mostantól kezdve minden egyes fürdetésen ott kell lennem és ott is akarok lenni. Megváltoznak a prioritásai egy embernek az évek során. Ameddig 10-15 évvel ezelőtt inkább a karrieremre koncentráltam, mostanra rájöttem, hogy a család a legfontosabb. Szeretném a kis Dominiknál nem elkövetni azokat a hibákat, amiket Noncsinál és Dávidnál. Sokszor későn értem haza és volt, hogy a munkám és a karrierem miatt nem lehettem velük. A kisfiamnál ezt nem fogom még egyszer engedni.

? fogalmazott a tévés, akinek hamarosan startol régi-új műsora a LifeTV-n, melynek a börtönbe vonuló VV Aurelio lesz az első vendége.

The post Hajdú Péter már tudja, milyen hibákat nem szabad elkövetnie harmadik gyereke nevelésében first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés