:
Breaking News

43 év után vittek vissza a Szabó Ervin Könyvtárba egy könyvet, 860 ezer lenne a késedelmi díj utána

43 év után vittek vissza a Szabó Ervin Könyvtárba egy könyvet, 860 ezer lenne a késedelmi díj utána
  • 24.hu
  • 21 Feb, 2022
  • Címkék: #

Egy hónapot késett egy kikölcsönzött könyv visszaadásával? Bagatell.

43 évvel a kikölcsönzése után került vissza a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba egy kötet ? írja az intézmény a Facebook-oldalán. Egy hölgy kérdezett rá náluk, szükségük lenne-e a Most boldog vagy? című kötetre, olvasójeggyel együtt? Nem nála volt a könyv, ő csak rábukkant.

Beszédes a címe is: Most boldog vagy? Mi erre most csak igennel tudunk válaszolni, hiszen nem mindennap fordul elő, hogy ennyi idő elteltével felbukkan egy régen kölcsönzött könyv. Valójában reméljük, hogy eredeti kölcsönzőjének sok boldogságot szerzett, ha ennyire ragaszkodott hozzá.

A késedelmi díj ennyi idő után 861850 forint lenne, de erre nem tart igényt a könyvtár. Lehet, nem is tudnák kitől behajtani.

?

Az 1977-ben megjelent G. Szabó Judit regény egyébként már ezer forintért elérhető az interneten, kért fiatal lányról szól, akik nekivágnak a világnak, de nem találják a boldogságot ? derül ki a moly.hu-n olvasható leírásából.

The post 43 év után vittek vissza a Szabó Ervin Könyvtárba egy könyvet, 860 ezer lenne a késedelmi díj utána first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés