:

Az istentelen romlástól retteg Varga Miklós az új dalában

Az istentelen romlástól retteg Varga Miklós az új dalában
  • 24.hu
  • 21 Feb, 2022
  • Címkék: #

Új dalt jelentetett meg Varga Mikós, a 65 éves zenész Facebook-posztjában azt írta, a Fohásznak példátlan aktualitása van. A dalszövegben  nem nevesít senkit, ám csupa negatív jelzővel illeti azokat, akik ?pusztító sötétséget? és ?istentelen romlást? hoznak az országra, és azt hiszik, ők döntik el, ki nevet a végén.

Gyűlölködve hirdetik a szeretet hatalmát, lelkünkön taposva járják a sátán gonosz táncát

? hangzik el a dalban. Varga szerint ?a mi Istenünk ismeri a tervük?, egyúttal hozzá fohászkodik, hogy mentsen meg a szomorú haláltól. A dalhoz videoklip nem született, de a videó így is komoly vizuális elemekkel dolgozik: az Európai Unió csillagos zászlajába egy keresztet ágyaznak, amely muszlim félholddá alakul, az egyetlen pillanatra felvillanó, nemzeti színű középső ujjat ábrázoló kép pedig már-már a Harcosok klubja híressé vált megoldását idézi.

Kapcsolódó Hogyan állította maga mögé Orbán a magyar rock nagy öregjeit? A hatvanas-hetvenes években feltűnt pop-rock nemzedék jelentős része mostanra felsorakozott Orbán Viktor mögött. Hová nyúlik vissza ez a kapcsolat, és miért lehet fontos a NER emlékezetpolitikája számára?

The post Az istentelen romlástól retteg Varga Miklós az új dalában first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés