:
Breaking News

Chrissy Teigen alázatosan kéri a követőit, hogy ne kérdezgessék tőle, terhes-e

Chrissy Teigen alázatosan kéri a követőit, hogy ne kérdezgessék tőle, terhes-e
  • 24.hu
  • 21 Feb, 2022
  • Címkék: #

Chrissy Teigen tegnap egy orvosi rendelőből jelentkezett be, elhintve, hogy ismét belevágnak a babaprojektbe John Legenddel. A modell ma kissé részletesebben is mesélt arról, mi történik jelenleg.

Mint írja, jelenleg IVF-terápián, azaz lombikbébi-kezelésen vesz részt. Bár tegnap még az volt a levegőben, hogy béranya segítségét kérik, Teigen egyelőre nem említett ilyesmit, helyette arra kéri a követőit, hogy ne kérdezgessék tőle, várandós-e, ugyanis jelenleg csak puffadás kínozza.

Ismét IVF-kezelésen veszek részt, hogy minél több petesejtet megmentsek, és remélhetőleg erős, egészséges embriókat hozzak létre. Őszintén szólva nem bánom az injekciókat? orvosnak/kémikusnak érzem magam? de a puffadás szemét dolog, ezért alázatosan kérlek, ne kérdezd meg, hogy terhes vagyok-e, mert bár tudom, hogy izgatottan,  jó szándékkal mondjátok, rossz hallani, mert én éppen a terhes ellentéte vagyok!

? írta a modell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Teigen hozzátette, hogy lehetőség szerint más nőktől se kérdezgesse senki, hogy várandósak-e, mert nem illik, és nem mellesleg mély sebeket lehet feltépni az ilyesfajta érdeklődéssel.

A pár egyébként 2020-ban elveszített egy kisbabát, a vetélés történetét a modell hosszú esszében mesélte el.

Kapcsolódó Chrissy Teigen erőt vett magán, majd hosszan és részletesen leírta vetélése történetét A modell hosszan írt a több helyen tényleg megrázó történetről.

The post Chrissy Teigen alázatosan kéri a követőit, hogy ne kérdezgessék tőle, terhes-e first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés