:

Ennyi nem férhetett bele egy másodpercbe, megóvta a pólórangadót a Vasas

Ennyi nem férhetett bele egy másodpercbe, megóvta a pólórangadót a Vasas
  • 24.hu
  • 21 Feb, 2022
  • Címkék: #

A férfi vízilabda ob I-ben szereplő A-Híd VasasPlaket megóvta a címvédő Szolnoki Dózsa elleni szombati rangadót, amelyet a Tisza-partiak egy utolsó másodperces góllal nyertek 9-8-ra, írta az MTI.

A találkozó legvégén az időmérő óra szerint egyetlen másodperc volt hátra, amikor a szolnokiak sarokdobáshoz jutottak, ezt elvégezték, a középre adott labdát pedig Jansik Dávid a kapuba húzta. A fővárosi klub honlapján megjelent közlemény szerint a helyszínen is jól látszódott, hogy ez az eseménysor nem férhetett bele egy, vagy maximum 1,9 másodpercbe, ám a játékvezetők mégis megadták a találatot.

A Vasas álláspontja szerint vagy az elektromos időmérő volt hibás a mérkőzésen, vagy pedig az időmérő személy hibájából késve indult el az elektromos óra az ominózus sarokdobás után.

Hozzáteszi a közlemény, hogy ugyan jó minőségű felvételhez egyelőre nem sikerült hozzájutni,

az a Szolnok csapata által a közösségi médiába feltöltött videón is látszik, hogy a sarokdobás pillanatában a gólszerző játékos elindul a kapu felé, majd legalább három másodperc eltelik, mire kézbe kapja és ellövi a labdát.

A Vasas azt kérvényezi a Magyar Vízilabda Szövetségtől, hogy a mérkőzés végeredményét 8-8-as döntetlenben állapítsa meg.

A mérkőzés elején egyébként húszperces kényszerszünet volt, mert nem működtek megfelelően az órák, és végül csak két támadóidő-jelző szerkezetet sikerült működőképessé tenni, és így folytatódhatott a találkozó, miután a Vasas ebbe beleegyezett.

The post Ennyi nem férhetett bele egy másodpercbe, megóvta a pólórangadót a Vasas first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés