:

Válts IT karrierre, kockázat nélkül! (x)

Válts IT karrierre, kockázat nélkül! (x)

A Java nyelvet magasabb szinten ismerő fejlesztők és az informatikai rendszerek hátterét biztosító, Back-end területen jártas programozók világszerte a legkeresettebb szakemberek közé tartoznak, e két tudásterület kombinációja pedig egy sokat ígérő karrierlehetőséget jelent az IT szektorban.

Jól hangzik? A 2022 áprilisában induló ösztöndíjas Java Academy képzésen a helyed, ha szeretnél kockázatmentesen új irányt adni a karrierednek és érzed az erőt magadban egy szuperintenzív bootcamp elvégzéséhez.

Mit jelent a bootcamp és hogyan készüljek fel rá?

A Java Academy keretében 15 fő térítésmentesen bővítheti tudását Back-end területen a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, a Morgan Stanley támogatásával. A 12 hetes, intenzív, angol nyelvű képzés széles körben használható tudást biztosít Java és Spring keretrendszerre fókuszálva. Az oktatás online formában, folyamatos mentori támogatással történik, a Green Fox Academy több mint 1500 hallgatójánál már bevált gyakorlatorientált módszerre építve.

Miért érdemes Javát tanulni? Van 5 ütős érvünk!

Valamennyi végzett hallgató számára a Morgan Stanley interjúlehetőséget ajánl fel, valamint a karrierváltók csatlakozhatnak a Morgan Stanley tehetséghálózatához, hogy megismerjék a cég által kínált álláslehetőségeket. A Green Fox Academy ezen felül Karriertámogatás szolgáltatással egészíti ki az ösztöndíjat, amelynek a 100%-os elhelyezkedési garancia is része.

?A Java Academy egyedülálló lehetőség a szerveroldali fejlesztés iránt érdeklődő és a programozás alapjait már ismerő jelentkezők számára, hogy rövid idő alatt nagyot fordítsanak a pályafutásukon ? teszi hozzá Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi vezetője. ? Nagyon bátorítjuk a hölgyek jelentkezését, noha ők inkább Front-end, designer, data science és tesztelő területeken vannak jelen nagyobb arányban, ezzel a programmal lehetőségük nyílik arra, hogy olyan gyakorlati Back-end tudásra tegyenek szert, amire folyamatos a kereslet a piacon.?

Ha szabadidődben vagy tanulmányaid során már megismerkedtél az objektumorientált programozás alapjaival és magabiztosan kommunikálsz angolul, akkor most kockázat nélkül vághatsz bele az IT karriered építésébe. Jelentkezz a 12 hetes Java Academy ösztöndíjprogramba március 20-ig!

The post Válts IT karrierre, kockázat nélkül! (x) first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés